Брачни халки в интернет: няколко сайта на добри магазини

Брачни халки

По-долу ще откриете линкове към сайтове на магазини за брачни халки, годежни пръстени или казано накратко – бижутерии и златарски ателиета 🙂  Част от тях са ни направили положително впечатление, докато разглеждаме в интернет, а други са ни препоръчани от доволни младоженци. Не пропускайте да разгледайте поста ни със снимки на брачни халки от различните сватби, на които съм сватбен фотограф. 

Zlatarna Celje – Словенска фирма, основана през 1844 година.  Имат три магазина в България, София, които са разположени в мол Сердика, Парадайс и The mall.

В книгата ми „Нашата мечтана сватба в лесни стъпки“ можете да намерите талон за 10% отстъпка, който трябва да покажете при покупка 🙂

Бижу – 03 – Семейна фирма за производство на бижута с магазин-ателие в Лозенец, София. Има около 80 модела сватбени халки, както и посочени на сайта цени (за 1 бр.).

Jacklin hugasian – Удобен сайт и онлайн магазин. Сватбени халки от 200 до 1300 лева с красив и разнообразен дизайн. 2 реални магазина във Варна.

АстроГолд – Страхотни сватбени халки на добри цени в Пловдив

Den-Don – Доста приятен онлайн магазин за сватбени халки – има 27 модела. Реалният магазин е в Дървеница, София.

Сара Трейд – Онлайн магазин и реален такъв в град Раковски. Наистина огромен каталог от брачни халки със снимки и цени.

Zally – Брачни халки от бяло, розово и жълто злато, както и от сребро. Реалният магазин се намира в Мол Парадайз в София.

SA – Diamonds – Магазинът се намира в София – х-л Радисън срещу Народоното събрание. Предлагат собствени модели брачни халки с диаманти, както и такива на немската фирма Breuning.  За първите има посочени цени.

Виртуоза – Брачни халки от злато, платина и паладий. Няма посочени цени.  Ателието се намира на площад Македония.

Duo Jewellery Studio – Реален магазин на ул. Раковски в София


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Едно мнение по „Брачни халки в интернет: няколко сайта на добри магазини

  1. Божидар Стоянов 13 март 2015 в 10:40

    Ники, пропуснал си най-добрия онлайн магазин (за мен лично) – http://www.bluenile.com, където цените за сравними пръстени са с около 30 до 50% по-ниски от предлаганите в България.

Коментирай