Злателина и Кирил – Сватба в Арбанаси

Сватбата на Злателина и Кирил следва една от добрите рецепти, за това как да се осигури приятно, весело, запомнящо се и същевременно спокойно изкарване на деня за всички:

1) Избирате някое от многото красиви кътчета в България с привлекателни условия за сватби. В случая района на Арбанаси и Велико Търново – разнообразие от хотели, валидни бракове на изнесени церемонии, тържества на открито с музика след 22:00 часа.

2) Организирате сватбен ден „на бавни обороти“. Доверявате се на правилото, че човек няма нужда да се жени два пъти в един ден и затова оставяте едната от двете церемонии за отделен ден.  Намалявате шестте локации, между които обикновено обикаля младоженеца до една или максикум две – ако фотосесията е извън района на хотела.

3) Благодарение на точка 2 имате възможността да изберете подходящи късно следобедни часове за всички точки от програмата, когато през август температурите стигат нечовешки стойности. 

Сватбени фотографи бяха Мария и Николай Митеви. Леко прехвалени са, но поне момичето е доста симпатично.

Гримьор беше Виктория Заевскаhttps://www.facebook.com/MakeUpPro77/.  Радвам се, че се запознахме с нея тази година и после само в рамките на няколко месеца имахме възможността да работим на 2-3 сватби в Арбанаси заедно, което вече ми позволява уверено да я препоръчам.

За украсата се погрижиха Атанас, Галя и Сиана от Сватбена агенция „Сиана“. Весело е да работиш със сватбения агент, който е бил и твой сватбен агент, преди да имаш каквато и да е идея, накъде всъщност отиват нещата с този фотоапарат, който ти виси на врата и компания от приятели, които своевременно решават да се женят 🙂


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Коментирай