Маша и Ники

Маша и Ники

Ние сме Маша и Ники – хората, които обикалят с фотоапарати около Вас по време на вълнуващи моменти от живота Ви 🙂 – основно снима Ники, а Маша е втори фотограф и асистент, но на практика творчески директор.

Семейство сме в резултат на една много забавна сватба от 2007 година 🙂 Често не питат, кой ни е бил фотограф. Описано е тук.  С парите от сватбата си купихме първия DSLR фотоапарат (За Коледа 2014 г. вероятно ще се изненадаме с осмия.) Нашите кумове взеха пример от нас и се ожениха през 2008-ма година, а пък на тяхната сватба се запознахме фотографа им Влади Балевски, който въведе Ники в света на професионалната фотография.  През 2009-та Ники напусна кантората, в която работеше и съсредоточи всичките си усилия върху сватбената фотография.

Това е нашия блог за сватби и сватбена фотография.  Опитваме се да публикуваме полезна и систематизирана информация за двойките, които организират сватбите си,   като междувременно вмъкваме с рекламна цел и нашите най-добри сватбени снимки 🙂  Понякога публикуваме и неща, които не са свързани със сватбите и фотографията.

Ако тепърва ни откривате, не пропускайте да разгледате няколко от най-популярните,  харесвани и коментирани публикации в блога ни до този момент:
Кумовата реч на Сибил, на която толкова се смях, че си изпуснах апарата 🙁
Класификация на сватбените гости по неадекватност – Весел очерк за типовете гости по сватбите;
– Колко струва една сватба? – Сватбен бюджет и диапазони на цените на сватбените услуги.

Ако пък Ви предстои сватба, не се колебайте да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин, за да Ви изпратим нашите предложения и отговорим на всички въпроси, които имате във връзка с Вашите сватбени снимки. 🙂