Нашата домашна кабинка за моментни снимки

Маша и НикиОнзи ден си купихме домашна кабинка за моментни снимки от Илиянци.  Заема 50% от хола, но пък вади снимки :Р    Това разбира се е в кръга на шегата.  Хола ни вече е зает от маса за тенис.


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.
Публикувано в раздел Лични от Николай Митев.

2 thoughts on “Нашата домашна кабинка за моментни снимки

  1. Ирина 19 април 2013 в 18:16

    Здравейте!
    Днес цял ден разглеждам блога ви, страхотен е и много полезен!

    Заинтригувахте ме с тази кабинка за моментни снимки, можете ли да ми кажете на каква цена я взехте и дали знаете място, от което може да се вземе под наем? Би било страхотно ако мога да наема такава за моята сватба, сигурна съм, че гостите ни ще се забавляват искрено 🙂

    Поздрави,
    Ирина

    1. Николай Митев Автор19 април 2013 в 18:33

      Здравейте,

      Благодаря ви за топлите думи! Кабинка всъщност няма – само една бяла стена, фотоапарат на самоснимачка и постобработка след това 🙂 Наемането на такава е доста идейно, стига да намерите оферта. Сещам се и за още два варианта – на едно коледно фирмено парти бяхме направили импровизирано фотостудио със студийни светкавици и фон с логото на компанията. Мисля, че би се получило доста забавно и на сватба. Другият вариант е да си „сглобите“ такава кабинка от фотопринтер тип Canon Selphy, point-and-shoot камера, статив и дистанционно:-))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *