Резиденция „Тера“ – предпочитано място за сватби в София

Резиденция Тера - горната зала "Тера"

Горната едноименна зала на Резиденция „Тера“

Резиденция „Тера“ е една от най-харесваните локации в София за провеждане на сватби. Разполага с две зали.  На титулната снимка е построената през 2016-та година зала „Тера“, която се намира на втория етаж.  На партера е зала „София“.

Капацитет на залите

Зала „София“ е комфортно подходяща за до 140 гости (170 гости максимален капацитет според сайта на резиденцията). Зала „Тера“ – за 160 гости (200 в сайта.)

Цени на кувертите

За храната и обслужването по време на сватбите се грижи кетъринг. Предлаганите куверти са с цени по-високи от средните, като подходът е в тях да се включва много широк кръг от допълнителни услуги, които почти навсякъде другаде се заплащат. (Например украса и без овъртайм).

Дворът на зала „Тера“

Дворът на зала София

Дворът на зала „София“

Разположение

И двете зали разполагат с открито пространство, подходящо за изнесен ритуал.  Без проблеми могат да се провеждат две сватби, като музика от едната зала не се чува в групата, нито има някакво смесване на гостите, освен на паркинга на резиденцията.

Отзиви, плюсове и минуси

За последната година имахме няколко сватби в „Тера“ и отзивите са положителни. Обслужването е бързо и любезно, а пък храната е вкусна.  Колеги също не съм чувал да са се оплаквали.

Вероятно ще срещнете и негативни отзвиви в интернет за резиденция „Тера“, които в основната си част са около 2016-та година. Тогава имаше известни трудности във връзка с откриването на новата зала – забавяне в строежа и довършителните работи, както и известни проблеми с обслужването.  Това е, разбира се беше проблем, но до известна степен разбираемо – предвид новата зала и рязкото двойно увеличаване на сватбите, които се провеждат там.

Плюсове: 

  • Добре изглеждащи и просторни зали с много приятна открита част, подходяща за коктейл и изнесен ритуал;
  • Допълнително варианти за изнесен ритуал на закрито, но извън самите зали, ако времето е лошо;

Минуси:

  • Не е толкова близо до ритуални зали и църкви, при все че е бързо достъпна по главни пътни артерии.  През уикенда от църквата „Св.София“ до резиденция „Тера“ се стига за 10-15 минути.

Данни за контакт:

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров 56
Телефон: 0889 722 200
сайт: http://www.terraresidence.com

Rezidencia-Tera_11 Rezidencia-Tera_10 Резиденция Тера Rezidencia-Tera_08


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Коментирай