Реклама в блога на Н.Митев

Ей така ще ви замяраме с клиенти!!

НАЙ-ВАЖНОТО В 12 ДУМИ

PR статия в блога на Митев -> Младоженци четат -> Купуват вашия продукт -> $$$$$

 

КАКВО ДА РЕКЛАМИРАМ ТУК? 

Имам известни съмнения, че това е най-посещавания български блог за сватби и сватбена организация и в този смисъл добра успеваемост биха имали и реклами на сватбени услуги и продукти:

  • Ресторанти за сватба;
  • Сватбени агенции;
  • Булчински рокли;
  • Сватбени халки и годежни пръстени;
  • Сватбени дисководещи;
  • Фолклорни формации;
  • Сватбени артикули;

Разбира се, с удоволствие бих рекламирал и примерно велосипед, при условие, че има такова желание! 🙂

 

ЗАЩО ДА РЕКЛАМИРАМ ТУК? 

Защото се е случвало непознати жени да ме спират по улицата и да ми благодарят, колко много съм им помогнал с организацията на сватбата чрез статиите си и защото колеги се оплакват, че техните клиенти им натякват неща, които са прочели от моя блог!

Книга за сватбената организация на Николай Митев

Защото едно от големите издателства – Софтпрес ми поръчаха да напиша книга със статиите от блога ми – „Нашата мечтана сватба в лесни стъпки“ и в края на 2016-та година я издадоха в тройно по-голям тираж от средния за страната.

Защото излизаме на първо място в Google на:

“Ресторанти за сватба”, “Хубави сватбени ресторанти”, “Ресторанти с градина за сватба”, “Сватбен бюджет”, “Сватбена организация”, “Ритуални зали”, “Куверти на ресторанти за сватба”, “Подходящи дати за сватба”, “Църковен брак”, “Програма за сватба”, “Игри за сватба”, “Сватбен грим”, “Сватбени подаръци”, “Кумова реч”, “Първи сватбен танц”, “Сватбена фотосесия”, “Фолклорни формации за сватба”, “Професионални гримьори” и стотици други ключови думи.  (Или поне излизахме, когато проверих през май 2017 година.)

Защото през 2015-та година блогът ми имаше приблизително посещения, колко са всички жители на Бургас (236 837 посещения); През 2016-та година – колкото са посетителите на всички театрални представления в България за година (437 163 посещения);  През 2017-та година до началото на октомври: 734 407 посещения.  За третото число не можах да измисля хитро сравнение.

 

КАК ДА РЕКЛАМИРАМ ТУК?

Свържете се с мен през формата, пишете ми на ask@nmitev.com или ми звъннете на 0887551378.

Ще поговорим за намеренията ви и ще обсъдим най-добрия вариант за презентацията на бизнеса ви в блога. Запазвам си правото да ви откажа услугите си, ако счета, че имаме различна философия по повод добрите практики в бранша или пък вече рекламирам ваш конкурент.

Цената за PR статия започва от и завърша на 500 лева и ви гарантира присъствие в блога за минимум 1 година с преференциална цена за подновяване, както и споменаване в другите ми статии.

Цената за банер e 200 лева за 500 клика.

За всички плащания издавам много красива електронна фактура. (ДДС не се начислява.)

КОЙ ОЩЕ РЕКЛАМИРА ТУК?