Ресторантите, в които най-често снимам сватби – Трета част

Ресторант Ниагара - Дойран

Настоящата статия е актуална (към ноември 2015г.) и въпреки това е от 2012-та година.  В края на 2015-та година публикувах доста пълен списък с всички популярни ресторанти в София, който можете да откриете, като кликнете на линка.

Ресторант „Ниагара“ – ул. Дойран
Ресторанти „Ниагара“ са няколко в София, като 4 сватби сме снимали в този на ул. Дойран.  Залите на ресторанта събират 160 души – правилно прочетохте – залите са 3, което на практика разделя гостите. И все пак при сватби в  рамките на до 100 гости нещата са приемливи, когато се използват лявата и централната зали, които не са толкова разделени една от друга (в дъното на третата снимка е видим прехода към другата зала).

Ресторантът разполага с приятна градина, която е подходяща за изнесен ритуал, както и за разговор на спокойствие късно вечерта. Храната е много вкусна, а обслужването е добро и интензивно. (При толкова много сервитьори не може да не се окаже негативно влияние върху сватбените снимки, но пък гостите и младоженците са доволни от обслужването.)

За съжаление след ремонта през 2013-та година залата е направена много по-тъмна. До такава степен, че това е един от най-предизвикателните за сватбена фотография ресторанти в София.

Ресторант "Централ Форум"

Ресторант „Централ Форум“

Ресторант „Централ Форум“ (Хотел „Централ Форум“)
Изключително популярен ресторант за сватби, който се намира в непосредствена близост до Ритуалната зала в „Красно село“.  Залата събира около 150 човека в г-образен салон. Предимство е възможността при 80-100 гости, едната част от ресторанта да се прегради, като по този начин помещението няма да изглежда празно.

Изключително дразнещ е платения паркинг на хотела. Почти винаги, когато съм бил на сватба там, той е бил с няколко десетки празни места и въпреки това на младоженците се отпускат само 2 или 3 места, а всички останали гости трябва да си платят на излизане по 2 лева на час за паркиране. Да уточня, че хотелът не се намира в централната част на София, а в Хиподрума.

Ресторант "Shades of red" - Гранд Хотел София

Ресторант „Триадица“ – Гранд Хотел София

Зала „Триадица“ на Гранд Хотел София
Съобразен за до около 100 гости. Добър за снимане. Отлична храна (със сигурност в топ 5 на най-добрите ресторанти за сватба в София).  Младоженци са ми споделяли, че мениджмънта на хотела е на много високо професионално ниво и организацията винаги минава по мед и масло. В предверието на ресторанта може да се организира „Напитка за добре дошли“ (Welcome drink).

Към първа част
Към втора част


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Коментирай