Ритуална зала „Красно село – Хиподрума“ е най-добрата ритуална зала в София

ritualna-zala-krasno-selo_003Телефон за контакт с ритуална зала „Красно село“:  +359 02 952 0130.  Ако сте за записване на граждански брак, това не става по залите, а на ул. Кракра 2А – Столичен дом за радостни обреди.  Техният телефон: +359 02 981 26 28

Ритуална „Красно село – Хиподрума“ е най-голямата обредна зала в София и отново отвори врати през април 2018 година, след като през 2016 и 2017 година беше в ремонт.  Във всички случаи изнесеният ритуал е по-добър вариант за сключване на брак, а пък ако поради някаква причина не можете да ангажирате „Красно село“, то другата ритуална зала, която препоръчвам често, е ритуална зала „Средец“ на ул. Леге.

По случайност снимахме първата сватба в отново откритата и обновена зала след 2 годишно прекъсване за ремонт 🙂

Ритуална зала „Красно село“ се намира в приятен парк с предвидени достатъчно на брой паркоместа в непосредствена близост до залата. Залата е просторна, с висок таван и с подходяща за снимки светлина. Капацитетът й е около 300 гости, което е предостатъчно за на практика почти всички сватби. Същевременно там съм заснел и много сватби с камерен брой гости и дори само с младоженците и кумовете – не смятам, че в тези случаи помещението изглежда празно, тоест подходящо е както за големи, така и за малки сватби.  Приповдигната атмосфера може да се допълни по желание от мъжки хор.

В непосредствена близост до залата има няколко много подходящи места за групови портрети с вашите гости.

В ритуална зала „Красно село – Хиподрума“ работи и длъжностното лице София Андонова – човек не с длъжност, а с призвание, която много харесвам и която винаги успява да създаде емоциална атмосфера по време на церемониите.

Гражданският брак в Красно село се съчетава отлично и с църквата „Рождество Богородично“ в Лагера, която е много светла и спокойна.

С ритуална зала „Красно село“ можете да се свържете на телефон: 02/ 952-01-30, като следва да имате предвид, че записването за сватби става не в ритуалните зали, а в Столичен дом за радостни обреди. Открийте повече информация за записване за граждански брак, като кликнете на линка.

ritualna-zala-krasno-selo_001
ritualna-zala-krasno-selo_005 ritualna-zala-krasno-selo_006

Ритуална зала „Красно село – Хиподрума“ в Google Street View:




Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *