Сватбени торти и майстори-сладкари, препоръчани от нашите булки

Сватбени тортиНаскоро бъдеща булка ми поиска препоръка за производител на сватбени торти и за мое голямо учудване, не можах да й споделя нито едно име, въпреки че напоследък се случва да опитваме феноменални сватбени торти. (Впрочем не знам дали е само заради самите торти или и заради ниската кръвна захар след цял ден снимки. :-))

За да поправя неправдата,  публикувам тук отзивите от нашите младоженци за избрания от тях производител на сватбени торти, от когото са доволни 🙂

Ето го и списъка, а преди това едно уточнение. Цените на сватбените торти обикновено се смятат на парче и варират между приблизително между 2 и 8 лева. Повече информация за това, колко струват различните неща на сватбата открийте тук.

Сватбена торта лего

Сладкишница Гаврош

Автори на страхотната Lego сватбена торта от горната снимка. Сладкишница „Гаврош“ е мястото, където можете и Вие да поръчате сватбената си торта от забавния и популярен сладкар Ради Стамболов.  Намират се на адрес: София, Овча Купел-2, ул. Петър Димков № 2 ТП № 48 (между бл.11 и бл.12А). Сградата е с визия на трафопост. (и донякъде е.) :-)))  Същите хора уверено създават всички предпоставки да се сдобиете с диабет и в шоколадовия си магазин (шокозин?) на бул. Ал.Стамболийски 28. Името му е RS Chocolatier. Там обаче не съм уверен, че можете да поръчате сватбени торти.  (Препоръчани от 3 двойки.)

Сватбена тортата от Фон Фон

Сватбени торти от Лагуна

Виенски салон в София, на ул. Христо Белчев 13. От много години са на пазара и имат популярно име. В сайта им ще откриете богат каталог със снимки на торти.  (Препоръчана от 2 двойки.)

Фон-Фон

Сладкарници в София, Лагера, Красно село и Стрелбище. Автори на дървената торта, илюстрирана по-горе.  Внимание – тортата не върви с трион, така че ще трябва да си осигурите такъв самостоятелно 🙂 (Препоръчани от 1 двойка.)

100 грама сладки

Имат 7 сладкарници из цяла София. Сайта им е тук. (Препоръчани от 2 двойки.)

Sugarella

Сладкишница с цех за всякакви вълнуващи десерти, а в това число и сватбени торти.  На тяхната Facebook страница ще откриете някои от тяхните вече приключени и бързо изядени проекти 🙂  Свържете се с тях за да обсъдите Вашата сватбена идея. (Препоръчани от 1 двойка.)

Леля Ог Нина

Магазинче в София, Люлин-10.  Можете да ги откриете във Facebook и на сайта им.   (Препоръчана от 1 двойка.)

Take A Cake

Популярните производители на мъфини, които ни препоръча булка, впечатлена от технята идея за сватбена торта, която не е съвсем торта 🙂 В сайта им ще откриете много снимки на сватбени мъфини, а като бонус и любопитни истории на младоженците за тях. (Препоръчани от 1 двойка.)

Vanilla Kitchen

Сладкарско ателие за  хора с претенции и торти от натурални продукти. Тук е сайта им.

Двете фукли

Популярен производител на сладкости в София. На сайта им ще откриете доста ясен каталог със снимки, цени, опционален брой на парчетата.

Торти ТЕА

Тук са контактите им. (Препоръчани от 1 двойка.)

My Choice Кетъринг

Ресторант My Choice имат и доста сериозна база за производсво на торти. Открийте повече тук. (Препоръчани от 1 двойка.)


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Едно мнение по „Сватбени торти и майстори-сладкари, препоръчани от нашите булки

Коментирай