Поп Арт портрет за спомен на младоженците, сътворен от всички гости на сватбата

Ама как така? Те повечето наши гости не могат да рисуват?

Поп Арт портретите на Дарина позволяват на всеки от гостите на сватбата да се почувства талантлив художник и да допринесе за уникалното произведение на изкуството. Без значение от възраст и талант. Толкова е лесно.

Поп Арт портретът е актуална, нетрадиционна алтернатива на сватбената книга за пожелания, сватбеното дърво с отпечатъци, рамката за дървени сърчица с пожелания. Много по-безопасно е от писането на пожелания с маркер по шлейфа на булката 🙂

Отзив от младоженци: Бихме искали да изкажем сърдечна благодарност на организаторите от Поп Арт портрети, които се погрижиха за незабравимото твоческо преживяеане на гостите на нашата сватба от всички възрасти, които се включиха в изработването на уникалните ни портрети. Портретите бяха подарък изненада за нашите родители, с което да засвидетелстваме нашата любов и принателност към тях и те останаха наистина много щастливи и впечатлени от тях. Определно без поп арт портрети сватбата ни нямаше да е същата и нямаше да остави такива уникални творческо спомени в домовете на нашите родители. Благодарим за пефектната организация и униканото изпълнение.

Картина за сватба

Какви са стъпките?

Идеята на Поп Арт портрета е много проста.  В художническо платно се вгражда почти невидима стилизирана скица (ескиз) на снимка, имената на младоженците, сватбен монограм или пък послание.

Сватбен портрет

Получавате платното в пълен комплект с четки и боички, които разполагате на подходящо място в залата на сватбеното тържество и оставяте гостите ви да се развихрят.  При необходимост дисководещият на сватбата дава напътствия.

След като всички желаещи са допринесли за картината, тя се оставя да изсъхне за около два часа, след което се премахва специалния слой върху скицата, за да разкрие вградената в картината изненада и да произведе ахване сред гостите и младоженците!

Подарете преживяване и спомен!

Освен идея и реализация на младоженците, поп арт портрета би могъл да бъде креативна сватбена изненада от кумове, родители, гости на сватбата.  Оригинален и нестандартен сватбен подарък, който със сигурност всички ще запомнят.

Изненада за гостите на сватбата

Портретът е добра идея за моминско пари, подарък за годишнина, рожден ден или друг специален повод. Може и да бъде романтичен подарък от вас за вашата половинка.

Как да поръчам Поп Арт портрет?

С Дарина можете да се свържете чрез сайта й, където ще откриете цени и размери на картините, през facebook страницата й или пък можете да разгледате Instagram профила й.

* Тази публикация е спонсорирана от popartportrety.eu Всички показани снимки са предоставени от тях.  Открийте повече тук, ако и вие желаете да присъствате в блога ми.

 


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *