Фотосесия преди сватбата със Силвия и Сашо

SA_086

Да погледнем позитивно – 5-те градуса и вятъра, които ти крещи „Абе ти що си навън?“ всъщност ни осигуряват възможност да ползваме целия декор по улиците и градините на София, без някой да влиза в кадър или да е седнал на най-хубавата пейка.  Слънцето се е скрило зад облаците и по този начин осигурява мека и равномерна светлина, която е отлична за снимане. Така или иначе  вече бяхме отлагали фотосесията веднъж и място за нови отлагания нямаше, тъй като трябваше да побързаме с изработката на сватбените фото покани.

Създаването на впечатляващи кадри в един постъновъчен репортаж, в чиите рамки попадат и моите фотосесии, били те сватбени, следсватбени или годежни, неправилно се приписва единствено и само на фотографа.  Ентусиазмът, мотивираността и готовността на модела (двойката) са поне половината от резултата.  В този смисъл Силвия и Сашо бяха блестящи – не само че издържаха стоически на студа без връхно облекло,  ами и успяха да покажат чувствата си един към друг, така че ние да успеем да ги уловим. 

SA_012 SA_058 SA_068 SA_070 SA_075 SA_130 SA_151 SA_159

 


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Коментирай