Вашата сватба в Хотел Акорд – популярен сватбен ресторант в София

Към април 2019 година ресторантът на хотел Акорд вече е запазен от повече от 15 двойки за сватбата им през 2020 година. Това превръща локацията в една от най-търсените и популярни ресторанти за сватби в района на София.  Наскоро и лобито на хотела бе реновирано, което е още един плюс за младоженците, които са обмислят хотел Акорд за тяхната сватба.

Наред с още два-три ресторанта, които обаче са в много по-висок ценови клас,  бързото запълване на свободните дати за залата на хотел Акорд е предпоставката в последните 1-2 години все повече младоженци да избират дни за сватбата си от понеделник до четвъртък и така да могат да празнуват в мястото, което са харесали най-много.

Плюсовете на хотел „Акорд“

      • Отлична зала за сватби с капацитет от 130 гости (комфортно настанени), съчетаваща някои от най-търсените характеристики за сватбени локации – простор, достатъчно голям дансинг, ненатрапчив интериор с цветове, търпящи широко съчетаване, кръгли маси, столове „шивари“.
      • Модерно и сложно осветление, което позволява залата да придобие коренно различен цветови облик с едно кликване. Ефекти, които допринасят за емоциите на дансинга.
      • Проактивен мениджмънт –  Като сватбен фотограф всяка година снимам по няколко сватби в хотел Акорд и винаги съм спокоен, че като отида там, всичко ще бъде наред.  Управителят активно съдейства с каквото може, както на мен, така и на моите колеги да си свършим работата още по-добре.  Положителни отзиви чувам постоянно и от младоженци – още от първия оглед на ресторанта, през изчистването на детайлите във времето до сватбата, както и на самия сватбен ден.  Ясно си личи желанието на мениджмънта да оставя доволни клиенти.
      • Градина с възможност за провеждане на изнесен ритуал и коктейл за гостите на сватбата.
      • Възможност за удобно хотелско настаняване на гостите, които не са от София, както и лесна възможност за паркиране.
      • Обслужване и храна на добро ниво, които не страдат от излишна натруфеност, създават лежерна атмосфера и предразполагат гостите за веселие, тъй като не пораждат притеснения, дали това е правилната вилица за мидите Сен Жак в стърготини от кокосово конфи.
      • Лесно достъпна локация, непосредствено до главна градска артерия – бул. Владимир Вазов. Разстояние 5-6 минути с кола от ритуална зала „Оборище“ и 8-10 минути до църквата „Св.София“.
      • Добра отстъпка при провеждане на сватби от понеделник до четвъртък.
      • Включени 7 часа ползване на залата без допълнително заплащане.

Хотел Акорд

Минусите на хотел „Акорд“

      • Локация извън централната част на София, в жилищния квартал „Хаджи Димитър“, в рамките на неособено хармоничен ландшафт.
      • Обслужване без пищност и храна без авангардност. Добрите цени не идват без компромис. Все пак, ако и вие като мен, се глезите веднъж в годината с кашкавалчета пане, то може би ще останете очаровани.

Повече за хотел „Акорд“ можете да откриете на сайта им: http://www.hotel-akord.com/,   Facebook страницата им, а можете да звъннете на управителя Георги Кънчев на телефон 0892 90 00 00.

Ресторантът на хотел "Акорд" след реновацията

* Този пост е с рекламна цел и е спонсориран от хотел „Акорд“. Дори и без него, често препоръчвам ресторанта.  Свържете се с мен, ако сте нов или добре приет бизнес от сватбения бранш и желаете да присъствате в блога ми.


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *