Не успявам да открия такава страница :(

Може би едно търсене ще помогне?

Сватба на Елена и Пламен във Вила Екатерина през юли 2023 година

С удоволствие споделям с вас избрани снимки от невероятната сватба на Елена и Пламен, която се състоя през юли 2023 година във приказната обстановка на Вила Екатерина. Беше чест за мен да бъда избран като сватбен фотограф за този невероятен ден, изпълнен с любов и емоции. Отвори цялата статия

Кога се пада Великден 2024? Великденски пости 2024 година

Великден

Великден 2024 година

Великден, който се явява край на Великденските пости, през 2024 година се пада на 5 май 2024 година.

Великденски пости през 2024 година са от понеделника след Сирни Заговезни на 18 март 2024 година до 4 май 2024 година.

Ако планирате сватба, трябва да знаете, че Великденските пости са най-строгите пости в годината и през тях са забранени църковните бракове.   В този случай, като бъдещи младоженци, може би ще ви бъдат полезни няколко от моите най-популярни статии:

Що се отнася до католиците и протестантите, те празнуват Великден през 2024 година на 31 март 2024 година.

В тази връзка тук можете да откриете още малко полезна информация за почивните дни и дните за отработване за тази и следващата година.

Отвори цялата статия

Църковен брак през 2024 година. Разрешени и забранени дни за венчавка. Пости и Задушници

Излизане от църква "Св.Седмочисленици"Информация за  разрешени и забранени дни за църковен брак през 2023-та година можете да откриете тук.

Как стоят нещата с църковните бракове на практика?

Според свещенослужителя, който ви се падне, бихте могли да се ожените и в забранени дни. В такъв случай обаче не бихте ли могли да минете и без църковен брак ?

Като сватбен фотограф, съм присъствал на православен църковен брак в зала на хотел по време на великденските пости, които са най-строги и тогава църковните бракове са много по-забранени от обикновено. Снимал съм венчавки и през богородичните пости, които също са строги, както и през петровите, които са по-леки и забраната не се спазва.
Отвори цялата статия