100 километрова вело обиколка на Витоша: Done!

IMG_0721-2

Непосредствено след най-трудния участък от обиколката – 20 километровото изкачване към село Чуйпетлово.

Оказа се, че 100 километровата обиколка на Витоша всъщност е .. 96 километра. При това с 3-те пъти, когато карахме в грешна посока и след това трябваше да се връщаме.  По целия маршрут има куп жълти надписи, стрелки и ярки парчета плат, но от сълзите понякога е трудно да ги забележиш.

„Витоша 100км“ е планински супер маратон, отворен за всеки желаещ колоездач или скороходец и се провежда през някои от уикендите в средата на юни.  Тъй като по традиция събитието винаги съвпада със сватба, която снимам, а и понеже не исках да да давам шанс и на останалите състезатели, тръгнах около седмица по-рано от основната група и съответно финиширах първи! :-))

Това е GPS трака ни: https://www.sports-tracker.com/#/workout/paradoxx/15h4d7j3hmt29bup  Успяхме да вземем разстоянието за 8:32 минути колоездене и още 8 часа почивки изразяващи се в пуфтене, драматизиране и ядене на множеството парчета кекс и сандвичи с лютеница.   Най-добрите постижения за маршрута са около 3:30 часа за колоездачите и около 8 часа за скороходците.

 

 

 

 


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.
Публикувано в раздел Лични от Николай Митев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *