DJ Стоян Петров – диджей за вашата сватба

dj-stoian-petrovDJ Стоян Петров е един от популярните сватбени дисководещи, с когото се засичаме доста често по сватби, на които съм сватбен фотограф. Познаваме се от една сватба през 2008-ма година и  от тогава насам се случва да работим средно на между 10 и 20 събития годишно. 

Диджей Стоян не прави впечатление на типичния дисководещ, ако въобще в тази професия има някакви рамки. Освен това няма крещящ вид,  традиционно е усмихнат и в никакъв случай не би ви прередил на опашка в магазина.

Защо ви препоръчвам DJ Стоян Петров?

 • Защото има таланта да подбере правилната музика, която ще накара гостите на сватбата да танцуват и да се забавляват дори повече от нормалното. Това е отличен сценарий, както за младоженците, така и за мен, защото има повече моменти, които да заснема и съответно повече страхотни снимки, които да предам.

DJ Стоян Петров

 • Защото е отличен водещ на сценария, игрите и ритуалите на сватбата.
  DJ Стоян умело, ненатрапчиво и с приятна дикция въвежда гостите и младоженците за това, какво се случва на сватбата, кой къде трябва да застане и кой какво трябва да направи. Всичко това е поднесено с точно толкова думи, колкото са необходими и не повече.  Прецизността на указанията му и съобразяването със сватбения фотограф и оператора на сватбата позволява по-добре да се заснемат тези моменти.И като говорим за съобразяване, той е там, където е необходимо неговото присъствие, но същевременно не е в центъра на всеки един ритуал от сватбата и оставя „светлините на прожекторите“ за вас, вашите кумове и вашите близки.Стоян Петров
 • Защото разполага и работи с качествена техника и озвучаване.
  DJ Стоян Петров има апаратура с много копчета и интернет навсякъде, който му позволява да изтегли всяко абсурдно парче, което някой му поиска.  Освен това, когато снимам с него, не си тръгвам от залата с пищене в ушите, но същевременно музиката е била силна. Фалове винаги се случват, но когато съм бил с DJ Стоян непредвидените технически проблеми са били решавани в рамките на секунди.
 • Защото винаги е официално облечен по време на ангажименти. Костюмът и вратовръзката са задължителни за него.  Лично за мен поне, това е важно и показва отношение, както към работата, така и към клиента.

Повече информация за DJ Стоян Петров можете да откриете тук: http://djstoian.com

DJ Стоян Петров


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Едно мнение по „DJ Стоян Петров – диджей за вашата сватба

 1. сем. Боневи 4 октомври 2016 в 17:05

  Много благодарности на Стоян Петров. Изключителен професионализъм от момента, в който установихме контакт до края на сватбата. Препоръчваме го силно, ако искате културно и приятно тържество. Рядко може да се натъкнете на някой, който толкова добре върши работата си във всеки аспект. Със сигурност отново бихме се обърнали към него за всякакво тържество.

Коментирай