Хилтън София (Hilton Hotels) за вашата сватба

Хилтън - СофияВсяка година имам удоволствието да бъда сватбен фотограф на между 4 и 6 сватби в Хилтън София. Ако тепърва  ми предстоеше да сключа брак,  зала „Мусала“ на втория етаж на хотела щеше да на едно от първите места в списъка с потенциални локации.  Хилтън София има и още един ресторант на първия етаж – „Сезони“.

Защо харесвам толкова много Хилтън София:

  • Просторна и светла зала с правилна форма и без колони, с голям дансинг и кръгли маси, която може да бъде пригодена за сватби за 60 до 170 гости, без да изглежда празна или пък прекалено пълна; Това означава, че е невъзможно да настаните някои от вашите гости на кофти място (да не вижда вас и дансинга), просто защото няма такива места. 
  • Отлична и ефектна кухня;
  • Освен опцията за няколко степенно меню за вашите гости, имате възможност да изберете и алтернативен вариант – шведска маса, който е впечатляваща в разнообразието си и доста добре организирана.
  • Много добър персонал и обслужване.
  • Различни гъделичкащи възможности в офертата им – възможност за алкохолни и безалкохолни напитки all inclusive, остъпки при настаняване и други.
  • Локация в центъра на София с осигурен безплатен паркинг за гостите. Непосредствено на гърба на хотела има обширен парк, който може да бъде отличен фон за снимките от Вашата фотосесия. Хотел „Хилтън“ разполага и с открит двор, където може да организирате коктейл за напитка за „Добре дошли“ на Вашите гости, както и изнесен ритуал по сключване на граждански брак.
  • При лошо време, лобито на Хилтън е напълно подходящо за фотосесия на закрито 🙂

До преди две години Хилтън София имаше прекрасен собствен сайт на български език, в който имаше раздел и за сватбите, условия и цени на куверти.  За съжаление при обновяване на политиката им на представяне в интернет и създаването на общ сайт за всички хотели Хилтън, конкретната информация за сватби в сегашната страница на хотела  липсва, така че остава възможността да  се свържете с тях на телефон +359 2 933 5000, имейл sofia.events@hilton.com или пък по друг удобен за вас начин 🙂

Ако Вашата сватба се провежда в Хилтън София, Ви препоръчвам да ангажирате и ефектно осветление от вашия дисководещ, сватбена агенция или фирма за осветление, а ако прецените бихте могли да се възползвате и от обличане на залата, което предлагат много сватбени агенции. (На снимките долу, това са лилавите светлини насочени нагоре, както и бялото платно по стените, което е специално закачено за сватбата, а не е част от интериора на залата.)

В ресторант „Сезони“ на първия етаж на Хилтън София също се провеждат сватби, като предимството му е непосредствения изход към открития двор, което вашите приятели пушачи ще оценят. 🙂  Недостатъкът е, че залата не е толкова просторна, с неправилна форма е, има колони и непреместваема блок-маса.

hilton-sofia_001 hilton-sofia_001-2 hilton-sofia-2_001 hilton-sofia_003 hilton-sofia_004 hilton-sofia_005 hilton-sofia_006 hilton-sofia_007 hilton-sofia_008 hilton-sofia_009 hilton-sofia_010 hilton-sofia_011 hilton-sofia_012 hilton-sofia_013AD_0669

AD_0670

Декорация от Сватбена агенция „Мериан“

AD_0679 AD_0682 AD_0684
SK_1127 SK_1129 SV_0934 SV_0940 SV_0946 SV_0948

MI_0575

Ресторант „Сезони“ – Хилтън София


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *