фотокнига

Фотокниги - цени

Фотокнига, прецизна ръчна изработка с фотопечат и изчистен индивидуален дизайн, съобразен с вашите изисквания:

Фотокнига 25 по 25 см. / 40 страници

330 лева за 1 брой
+ 200 лева за 2ри брой

Фотокнига 25 по 25 см. / 30 страници

250 лева за 1 брой
+ 160 лева за 2ри брой

Допълнителни фотокнижки за вашите близки

Попитайте :-)

Фотокниги

Н.Митев Сватбена фотография предлага фотокниги, които да разкажат по един красив начин историята на вашия сватбен ден чрез най-добрите снимки от сватбата ви.

Фотокнигите съчетават висококачествен фотохимичен печат, твърди ламинирани матово или гланцово страници, твърда корица и индивидуален дизайн, позволяващ неограничени възможности за разполагане на кадрите по страниците.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

В: Какъв брой снимки могат да се включат в книгата?
О: Оптималният брой на снимките, които могат да се включат в книга с 40 страници е между между 100 и 150. По ваше желание можем да изработим дизайн и с повече или по-малко кадри.

В: Имам толкова много хубави снимки от сватбата. Как да избера подходящите за фотокнигата?
О: Ако се затруднявате в избора, ние можем да подберем най-добрите снимки от всички, а след това вие ще ни подскажете кои сме изпуснали и кои сме добавили в повече.

В: Ако не ми хареса подредбата на снимките във фотокнигата?
О: Преди да отпечатаме фотокнигта, ние Ви представяме електронен проект на страниците и корицата. Вие ги одобрявате или ни насочвате какво можем да подобрим, какви снимки да добавим, разместим и премахнем. Повтаряме процеса неколкократно, докато всичко е перфектно.

В: Сватбата ни вече премина и ни снима друг фотограф. Възможно ли е да изработите фотокнига за нас?
О: Разбира се! Все пак си запазваме правото преди това да прегледаме снимките ви (за печат се изисква определен размер на файловете), които желаете да използваме и едва тогава ще ви потвърдим за възможността за изработка.