Отзиви за Н.Митев Сватбена фотография <

Начало
Оставете ни вашия отзив
Сватбата на Теди и Митко

Теди и Митко
август 2017г.

Избрахме да се свържем с Ники след като прочетохме уникалния му блог, който изключително много помага на всички младоженски двойки и разгледахме прекрасни кадри от други сватби, които е снимал. 

Още щом получих файла с офертата му разбрах, че това е нашият човек, защото това е най-професионалната оферта, която съм виждала досега за каквато и да е услуга, свързана със сватба. Офертата му съдържаше абсолютно цялата информация, която ни беше нужна за вземане на решение. 

Една седмица преди самата сватба Ники ни изготви маршрут с google локации за снимките, за да можем да ги разгледаме и да кажем какво ни харесва. 

Освен това приемаше всяка наша идея и желание с голяма готовност. 

В деня на самата сватба Ники и Маша бяха безкрайно позитивни и усмихнати и дадоха всичко от себе си въпреки ужасната жега, за да направим максимално много кадри за времето, което имахме. По време на празненството бяха навсякъде едновременно, за да снимат моментите, които искаме да запомним. 

Общо взето не се колебайте! Изключителни професионалисти и много яки хора, които освен, че ще заснемат прекрасно сватбата ви, ще ви дадат и ценни съвети за това как да я направите още по-незабравима!

Сватбата на Александра и Станимир

Александра и Станимир
юли 2017г.

Привет Маша и Ники,

Аз и Станимир искаме дa ви изкажем огромни благодарности за това, че бяхте наши фотографи, за помощта която ни оказа преди и след сватбата, въпреки голямото разстояние и часовата разлика и за търпението, което положихте в деня на сватбата :-) 

Блогът ти ми беше изключително полезен и горещо го препоръчвам на всички бъдещи булки! Не е лесно да организираш сватба от Америка с 7 часа разлика :-) Всеки път когато имах въпроси, макар и най-глупавите :-), Ники веднага отговаряше с имейл пълен с всякаква информация и обяснения. 

Благодарим ви, че през целия ден бяхте усмихнати и невероятно търпеливи и успяхте да уловите всички прекрасни моменти от сватбата ни. Всички близки и приятели бяха много впечатлени, че не им се натрапвате и не ги притеснявате, а съвсем незабележимо и с усмивка улавяте най-хубавите и смешни моменти.

И не на последно място искаме да ви благодарим за невероятните снимки, които ще останат прекрасен спомен от този ден! 

Много се радваме, че избрахме точно вас и ви желаем много успехи!

Благодарим ви още веднъж!

Сватбата на Мария и Влади

Мария и Владислав
юни 2017г.

Ники, днес получихме дисковете със снимки:) 

Наистина сме очаровани! 

Всичко е изпипано до най-малкия детайл и си личи невероятното ви лично отношение и старание! 


Благодарим от сърце! 

Сватбата на Вихра и Ники

Вихра и Ники
май 2017г.

Здравей Ники,

бихме искали да ви благодарим,че бяхте част от нашия специален ден! Вие направихте така,че той да остане завинаги в целия си блясък, отразихте всеки цвят, момент и емоция, уловихте нашите мигове и ни показахте чрез вашите обективи колко прекрасна е любовта ни. Гледайки снимките, в мен остава усещането като след прочетена на един дъх книга, която би прочел отново и отново - щастлив си,че си преживял нещо толкова красиво, малко ти е тъжно,че вече е отминал този ден, но пък знаеш, че винаги ще можеш да се върнеш и да го видиш-точно както е било, с всички приятни моменти.
Снимките ни са прекрасни, за повече не бих и мечтала! Очертават целия ден, всички важни детайли и прекрасни мигове!

Още в началото,когато прочетох всичко в блога и страницата ти, Ники, бях сигурна, че точно ти ще бъдеш нашия фотограф, тъй като беше явно, че си разбираш от работата и тя за теб е удоволствие. Присъствието ви като професионалисти ни даде спокойствие, а това ни позволи да се насладим на деня на 100%. От нашите семейства и приятели получавате само поздравления и възхищение за работата ви! 

За нас също беше удоволствие да сте с нас в този ден, благодарим ви! Надявам се да имаме възможност и повод отново да се видим!

Сватбата на Оля и ЗахариОля и Захари
октомври 2016г.


Уважаеми г-н Фотограф N 1, Ники,
Нищо от първата ни среща с теб не ни даде дори и 1% информация за това, което ни очакваше... 
Яснотата за резултата по време на сватбата също беше нулева, обаче ... Няма как да опишем шока, който изпитахме, гледайки първите 200 + снимки... Уникално, неповторимо, ултра, мега, хипер готино – това бяха само част от мислите, преминаващи през главите ни, докато се възхищавахме на създаденото от теб изкуство! Гледайки дори само първоначалният подбор от снимки, ние преоткривахме и отново изживявахме най-хубавите мигове от нашия празник! Благодарение на теб и твоят асистент имахме възможност отново да се посмеем, да пророним някоя и друга сълза, да разменим целувка, да не говорим за запечатаните моменти, които по една или друга причина сме пропуснали на сватбеният ни ден. Благодарение на твоят неуморен труд, винаги можем да изживеем най-прекрасните ни мигове отново и отново, а също така и да ги споделим със съучастниците в това ШОУ, наречено СВАТБАТА на Захари и Олга!
А сега да се спрем малко на фактите от наша гледна точка:
- Страхотни идеи и множество полезни съвети, касаещи сватбата като цяло; 
- Изключителна реализация на гореупоменатите идеи (потвърдено от нас и всеки един, видял снимките);
- Абсолютна всеотдайност по време на сватбата (въобще остана ли ти време да хапнеш?);
- Слънчево настроение и позитивни емоции, струящи от теб във всеки един момент;
- И още хиляди неща...
И като рекапитулация, погледнато обективно и субективно, и имайки предвид, че каквото и да кажем все ще е малко – хиляди благодарности от нас!
И нека още безброй мероприятия да бъдат огряни от твоите светкавица и усмивка!
Захари и Оля

Сватбата на Антония и Юлиан

Антония и Юлиан
септември 2016г.

Здравей Ники,
Искаме да изкажем своите благодарности, за феноменалното заснемане на нашата сватба. Както майка ми каза, създал си "филм" от снимки, в които си уловил настроението и емоцията на нашия сватбен ден. Благодарим за настроението, което създаде и позитивната енергия, която внесе в сватбения ни ден. Помощта ти беше безценна по време на ритуалите. Благодарим също и на Ники на "квадрат". Ще те хвалим и препоръчваме на всички. Ще се радваме да бъдеш част и от следващото ни приключение.

Сватбата на Веселина и Джонатън

Веселина и Джонатън
август 2016г.

Ники, искаме специално да ти благодарим за професионализма, помощта, която ни оказа при подготовката на сватбата и разбира се за прекрасните снимки!

Да планираш сватба в София от чужбина не беше лесно, но благодарение на съветите, които ни даде и професионалистите с които ни свърза, мисля, че успяхме да направим добър план!

Съшо така, блога ти ми беше изключително полезен и го препоръчвам на всички! Точно от блога ти научих за Ева Серева и си записах час при нея за грим.

Останах изключително доволна от снимките по време на сватбения ден, както и от останалите професионалисти, с които ни свърза.

Всичките гости на сватбата (повечето, от които бяха чужденци) останаха очаровани от сватбата, от София и от България.

И не на последно място, говорихме с един професионален фотограф тук в Щатите, който видя снимките, които направи от нашата сватба и беше много впечатлен от професионализма и артистичния ти подход!

Много се радваме, че имахме възможност да работим заедно - беше удоволствие! :)

Най-сърдечни поздрави,

Веселина и Джонатън

Сватбата на Теди и Явор

Теди и Явор
август 2016г.

Привет на всеки, който чете този отзив.

Когато за пръв път се чухме с Ники, нямахме представа какво ни очаква и дори едва знаехме как протича една стандартна сватба. Не бяхме сигурни как ще протече първият ни разговор, но още в първите минути осъзнахме поне две неща. Първо, Ники е невероятно сърдечен, позитивен и отворен към други хора човек. Второ, Ники не само е професионален фотограф, но направо си е сватбен експерт. Разговаряхме един час и той вече изготви примерен график за деня на сватбата, който остана приблизително същият и до въпросния ден; разясни ни как притича сватбата за младоженците; даде ни полезни съвети за това как да се чувстваме удобно и да сме естествени, когато дойде деня и още цял куп неща. Телефонната среща с „фотографа” беше една от най-важните, които сме имали около организацията.

В сватбения ден Ники и асистент фотографът, който също се казва Ники, излъчваха отново невероятно добро настроение и караха гостите ни и нас да се смеем. Получихме доста коментари след това колко ни е „готин” фотографа.

Не знаем как да се държим пред камера и се страхувахме, че ще се чувстваме неловко на фотосесията, но Ники ни напътстваше много добре и процесът беше доста забавен. Резултатът е страхотни и интересни снимки, които ще ни останат за цял живот и ще поддържат спомена ни за този прекрасен ден. Останахме много приятно изненадани от това как изглеждат дисковете със снимките, но няма да разкриваме детайли, за да може и бъдещите младоженци да се изненадат.

Сърдечно благодарим, Ники х2!

Сватбата на Лили и Митко

Лили и Митко
август 2016г.

Здравей Ники,

и аз и Митко бихме искали да ти изкажем огромни благодарности за всичко, което направи за нас този ден. Беше страхотен, усмихнат, позитивен, невероятно търпелив и прекрасен професионалист и се радвам страшно много, че ти беше нашият фотограф на едно от най-важните събития в живота ни. Сигурна съм, че снимките ще бъдат страхотни, защото се усещаше, че знаеш какво правиш и как да го постигнеш :) :) :)

Надявам се от наша страна също всичко да е било наред и да не е имало сериозни проблеми и пречки, които да спъват работата ти :)

Отново с много, много благодарности:

Лили и Митко от неочаквано слънчева Германия *:) happy*;;) batting eyelashes*:) happy

Сватбата на Снежина и Стефан

Снежина и Стефан
август 2016г.


Здравей, Ники,

Благодаря ви за страхотните снимки, отново имах възможност да изживея този ден, както и да видя много моменти, които съм изпуснала. Близките ни също много ги харесват, а докато аз и Стефан ги гледахме за първи път, бяхме толкова нахилени през цялото време, че после ни боляха лицевите мускули :D

Сватбата на Аксиния и Денислав

Аксиния и Денислав
юли 2016г.

Благодарим за снимките!

Беше ни изключително приятно да се запознаем с вас и да бъдете част от празника ни! Сватбения ви блог беше много приятно и забавно четиво и ни помогна много да разберем що е то сватба и как ние да спретнем една. Пожелавам на още много младоженци да имат нашия късмет с фотографи!

Сватбата на Елмира и Калин

Елмира и Калин
юли 2016г.

Добро утро, Ники,
получих дисковете - уникални са. Много са хубави, направо все едно сме някакви звезди!!! Благодаря ти отново за прекрасните снимки и нямам търпение да се видим някой път отново :)

Поздрави и продължавай все така занапред с прекрасната работа,
Елмира и Калин

Сватбата на Симона и Краси

Симона и Краси
юни 2016г.

Много добър професионалист, лъчезарен и забавен човек. Накара ни да се отпуснем, да си бъдем ние, за да не се получи някаква изкуствена фотосесия с фалшиви образи, които се стремят да са красиви. Той ни направи и годежна фотосесия, което предлагам всички бъдещи младоженци да си направят - така свиквате с Ники и с камерата и разбирате, че сте избрали точният фотограф и не се притеснявате повече за снимките, които ще получите от сватбата си. Отзивчив, коректен. След всяка устна договорка получаваме мейл черно на бяло това, което сме се разбрали. Много съвети за организация на сватбеното събитие може да получите от него. Гостите ни бяха впечатлени, че не им се натрапва, не ги командва и притеснява, а незабележимо с усмивка и такт улавя най-хубавите мигове. Благодарим ти , Ники, и пак бихме ти се доверили за следващи хубави мигове! Успех и не се променяй!

Сватбата на Венета и Христо

Венета и Христо
юни 2016г.

Ники, привет!

Искам да изкажа огромната си благодарност за прекрасния пакет от снимки, който получих !!! Наистина перфектно изпълнение !!! Уникални са !!! Много ме зарадва !!! :))))))))))))

Благодаря ти още веднъж! Всичко беше перфектно, препоръчвам те на всички приятели, наистина останахме много доволни !!!

Желая ти много успехи !

Сватбата на Мира и Крис

Мира и Крис
юни 2016г.

Здрасти Ники,

Тъкмо свършихме разглеждането на албумите и пускаме диска!

Отново благодарим и двамата за всичко - съветите, търпението с мейлите на Мира, прекрасните снимки, професионализма, увековечаването на Прасковка като фотомодел на туту-та!

Освен, че горещо ще ви препоръчваме за всякакви събития, със сигурност ще звъннем и за наши бъдещи такива :)

Поздрави,
Мира и Крис

Кръщене

Люба
май 2016г.

Здравей Николай,

Макар и с много голямо закъснение от моя страна, не мога да не ти изкажа искрените си
благодарности за прекрасните снимки! Разглеждайки ги, те ни караха да се смеем, плачем
и да се възхищаваме.

Благодаря ти, за прекрасната работа!

Пожелавам си, ако Господ даде, да имаме още няколко такива съвместни срещи!

Пожелавам ти, много любов във семейството и уловен миг от теб, превърнат във снимка,
СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА!

Поздрави: Люба

Детски рожден ден

Валерия и Стефан
декември 2015г.

Здравейте,

Бих искала да ви благодаря за прекрасно свършената работа. Критерий за това е мъжът ми, който не се вълнува от подобни неща. След като ги видя и ми се обади от работата с думите - Не мога да спра да мисля за тези снимки, много ми харесват. :) 

Много успешни сесии и прекрасни моменти от нас! 

Сватбата на Дари и Митко

Дари и Митко
септември 2015г.

Привет Маша и Ники!

Първо искаме да ви поздравим отново за страхотния сайт и иновативния, креативен и полезен начин, по който сте го организирали и водите. Наистина рядкост за подобна онлайн стратегия в България и то от двама души, а не мощен бранд. :) Той беше нашия сватбен пътеводител, от когото черпихме много полезни съвети, практичен опит и идеи. 

Именно вашия професионализъм, креативност и отношение към работата и клиентите ви, ни спечели веднага и решихме да споделим с вас нашия сватбен ден! Истината е, че през цялото време ви чувствахме като наши гости и приятели, което помогна на нас и нашите близки да се забавляваме от сърце, без да се чувстваме като в Big Brother. :) 

Благодарим ви, че запечатахте сватбения ни ден в един незабравим, красив и топъл спомен! Горещо ви препоръчваме на всички наши близки и приятели!

Бъдете здрави, много щастливи, все така вдъхновени, креативни и "влюбени" в това, което правите! 

Дари и Митко
сем. Михайлови

Сватбата на Вася и Иван

Вася и Иван
септември 2015г.

Още преди да започне подготовката за сватбата, докато си сърфирах из интернет с чуденки от къде да тръгнем, какво се прави в определени ситуации, попаднах на блога на Ники. След втория пост осъзнах, че съм намерила фотограф. И не съжалявам, даже напротив - и двамата с мъжа ми сме доволни от избора си. Дори съобразихме датата на сватбата с графика на Ники, като взехме предвид и безбройните препоръки в блога му. След първата ни среща нямахме съмнение, че доверяваме една от най-важните задачи, а именно да увековечи прекрасния ни ден, на способен фотограф с лично отношение и безспорен професионализъм.

Невероятно чувство за хумор, готовност за помощ по всякакви въпроси и в най-критичните моменти от събитието - това са само част от прекрасните впечатления, които Ники и Здравка оставиха в нас. Снимките са прекрасни, с чудесно качество, а повярвайте, ние сме капризни. И тъкмо когато си мислехме, че нещата няма как да станат по-хубави, се оказа, че има още изненади, няма да издавам какви. ;)
БЛАГОДАРИМ!

Сватбата на Ралица и Дан

Ралица и Дан
август 2015г.

Драги Ники, Маша и Здравка,

Много сърдечни благодарности за това, че заснехте нашата сватба в София. Както знаете, си ви избрахме за фотографи още преди да можем да решим къде точно да ни е сватбата, което се оказа много вярно решение! Да си призная, прекарахме отрицателно време в разглеждане на сайтове на сватбени фотографи, т.е. разгледахме почти само вашия сайт, допадна ни стилът ви, начинът на списване на блога и решихме, че няма нужда да търсим по-нататък :) Вие сте нашите хора!

Особено, когато организираш сватба от разстояние, е много важно да имаш доверие в човека отсреща. Вие винаги бяхте на линия с така нужните ни съвети и препоръки, с идеалния баланс между топло, приятелско отношение и завиден професионализъм.

В крайна сметка снимките говорят за себе си, ние се наслаждавахме на всеки момент от сватбата ни, и се радваме, че вие допринесохте за това. Фактът, че гостите ни също ни поздравяваха за непринудените, усмихнати и много симпатични фотографи само затвърди доброто ни впечатление и чувство.

Пожелаваме ви много здраве и успехи в бъдеще,
Рали и Дан

Сватбата на Силвия и Ясен

Силвия и Ясен
август 2015г.

Скъпи Ники и Маша!

Благодарим ви искрено за цялата отдаденост в заснемането на нашата сватба! Изключително сме впечатлени от професионализма, който неизменно ви следваше навсякъде - от точността на комуникацията до безупречното качество и артистичността на снимките.

Освен в снимането оркрихме че сте истински корифеи и в създаването на добро настроение! Никога не сме вярвали, че заснемането на 1800 кадържа може да бъде толкова забавно. Потвърдиха го и гостите ни.
Всеки ден разглеждаме снимките и намираме нови и нови мили моменти, запечатани от вас! За нас беше удоволствие, че заснехте празненството ни. Оставаме ваши верни фенове! :)

И ние, и нашите семейства ви благодарим безкрайно!

Поздрави,
Силвия и Ясен Митеви

Сватбата на Марина и Виктор

Марина и Виктор
август 2015г.

Привет Ники,

Още веднъж сърдечно благодарим, че твоят екип (начело с теб естествено) беше част от нашия специален ден!

Знаехме, че ти си нашият човек още след първата среща. Благодарим ти и за постоянното съдействие и добрите съвети. Когато се двоумяхме за нещо важно, въпросът който си задавахме първо беше "Какво би казал Ники?". :)

С веселият ти нрав и странните композиции успя да ни преразположиш да бъдем себе си пред обектива, което направи деня прекрасен.

Много си готин!

Сватбата на София и Симеон

София и Симеон
юли 2015г.

Заедно със Симеон, бихме желали да изразим безкрайната си благодарност и признателност за прекрасните снимки от сватбата ни! Още когато получихме предварителната селекция, бяхме възхитени - както ние така и всичките ни близки, които ги видяха. Личи си, че фотографията за Вас е не само професия, но и любимо занимание, в което влагате изключително много енергия, ентусиазъм и любов! Щастливи сме, че бяхте част от сватбения ни ден и със свежото си и неподправено присъствие помогнахте на нас и гостите ни да не се чувстваме толкова сковани пред обеквива! Желаем Ви много бъдещи творчески успехи и много щастие!

Сватбата на Невена и Свилен

Невена и Свилен
юли 2015г.

Здравейте,

Бихме искали да ви благодарим за професионализма, без който нямаше да имаме толкова хубави спомени, за сърдечното отношение, без което нямаше да можем да се отпуснем и насладим на специалния си ден, за усмивките, които споделихме заедно и без които денят нямаше да бъде толкова слънчев!

Държим за стотен може би път да ви кажем, че работата ви и начинът, по който подхождате към нея, са не на световно, а на космическо ниво и че се надяваме още много дълги години много хора да имат възможност да работят с вас! Съчетаването на добре свършена задача със страхотна обстановка са, за съжаление, все по-рядко срещани навсякъде и сме щастливи, че имахме удоволствието точно вие да сте до нас на сватбения ни ден!

Мнението се споделя и от всички онези, които не бяха толкова във вихъра на събитията, колкото нас - гости, приятели, роднини, други служебни лица...

Сметнахме за важно да ви го кажем - не че не си го знаете.

Желаем ви здраве, щастие и още много творчески подем!

И още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ!

Поздрави и целувки,

Невена и Свилен

Сватбата на Ивана и Мартин

Ивана и Мартин
юли 2015г.

Безкрайно, сърдечно и много, много въодушевено благодарим! Вашето присъствие на нашия ден беше важно за нас, заразихте ни с още повече ентусиазъм и страхотно настроение! Помогнахте ни безброй пъти както с организацията, така и със страхотни съвети. През цялото време знаехме, че можем да разчитаме на вас и вашия професионализъм на 100%, и днес се убеждаваме, че сме направили най-правилния избор на фотографски екип, който така страхотно да запечата всички моменти от този специален ден. Снимките са спомен, който остава за цял живот, а благодарение на вас този спомен ще е още по-жив, зареден с още повече красота и емоция! Неизчерпателните енергия и ентусиазъм, с които ни снимахте през целия ден, рефлектират и върху прекрасните снимки, които от днес нататък ще ни връщат към този така специален ден. Вие сте една страхотна глътка свеж въздух, страхотен екип, и невероятни хора! Разгледайте снимки от сватбата на Ивана и Мартин

Сватбата на Деница и Златин

Деница и Златин
юли 2015г.

Ники,страхотни снимки!Изключително много благодарим за спомена,който ни оставихте,за това че бяхте съпричастни с нашия празник,че внесохте страхотно настроение и най-вече за големия ви професионализъм....вие не седнахте за миг!
Всички гости знаят и говорят за Ники!Всички ти се радват много!

Сватбата на Криси и Иван

Криси и Иван
юни 2015г.

Привет отново, исках да споделя колко много ни харесаха както албумите така и дисковете! И докато имахме представа как ще изглеждат албумите, то за дисковете...нямам думи! В някаква страшна еуфория съм ;-)))

Просто сме безкрайно впечатлени от това как успяваш да правиш шедьоври от всяка една снимка! Прекрасния ти екип увековечи нашия сватбен ден по неповторим начин и колкото повече гледаме снимките, толкова повече се изумяваме от всеки малък детайл! Благодарим сърдечно за приказните моменти, които сте уловили и запечатали! Благодарим за прекрасното настроение с което заразихте гостите ни и се радваме, че се доверихме именно на вас ;-)))) Пожелаваме ви все по-приказни места за снимки и все по-луди и от вас младоженци, които да превръщат работния процес в истинско забавление! Също искам да споделя, че си е пристрастяващо, човек да ви бъде модел! Пожелаваме си, още много хубави снимки от вас!

Поздрави
Криси и Иван

Сватбата на Мира и Радо

Мира и Радо
юни 2015г.

Здравей, Ники, 

Ти си просто страхотен човек и фотограф! Толкова усмихната и позитивна личност, рядко се среща, дори и случайно.

Идеята за нашата сватба дойде толкова бързо, както протече и самото й организиране. Бяхме решили само къде ще бъде и нищо повече. И тук идва ред на срещата ни с теб.Нашите кумове Ани и Ники силно дадоха своите препоръки за теб. Още при първата ни среща „магията се получи“ и след това всичко бе лесно и приятно за изпълнение. Благодарим ти за всички съвети, които сподели с нас и бе толкова отзивчив при всяко позвъняване от наша страна. 

В деня на самата сватба се чувствахме ужасно спокойни и сигурни, че нищо няма да се обърка, защото знаехме, че ти си до нас. Просто ти се бяхме доверили изцяло.

Снимките са просто великолепни, феноменални, няма думи, с които да изразим своята благодарност. От тях просто се долавя топлина и щастие, с което бяхме изпълнени през този прекрасен и слънчев юлски ден.

Благодарим още веднъж на теб и твоя екип за чудесно свършената работа.

P.S. А дисковете са страхотни. :)

До нови срещи,
Мира и Радо

Сватбата на Наталия и Пламен

Наталия и Пламен
май 2015г.

Скъпи Маша и Ники,

Разгледахме снимките... и отново се вълнувахме както в деня на сватбата ни. Вие сте невероятни!
Харесахме ви още преди да решим да се оженим. Случайно попаднахме на вашата страница и разгледахме колкото се може повече снимки. Искаше ни се и ние да имаме такива естествени и непринудени запечатани моменти. Чрез блога ви избрахме ресторант, карикатурист и ни дойдоха хиляди идеи. Нямаше да се справим с организацията без подробните ви указания.

Ние не обичаме да се снимаме и не го правим често. Поради тази причина се бяхме притеснили как ще изглеждаме пред поколенията :) Вие обаче доказахте, че сте професионалисти, че сте намерили своето призвание и че сте най-добрите в него.

Имахме много весели и всеотдайни гости, изненади и много емоции. Всички тези неща са на снимките, нищо не липсва.

Много от хората ни казаха, че такива фотографи не са виждали - бяхте усмихнати и се шегувахте през цялото време (дали сме контактите ви на някои от тях ;) )

Хората казват, че за любовта всички говорят, но никой не я е виждал. Не е вярно - можем да я видим на снимките, направени от вас.

Продължавайте да бъдете все така прекрасни и всеотдайни. Правите хората щастливи, а във времето, в което живеем, имаме нужда от щастие; имаме нужда от повече хора като вас.

Желаем ви много успехи, влюбени младоженци, весели сватби и много положителни емоции.

Благодарим ви, че приехте да сте наши фотографи!

Поздрави и безкрайни благодарности,
сем. Богданови

Сватбата на Нели и Венелин

Нели и Венелин
май 2015г.

Маша и Ники,
снимките чудни
предизвикват усмивки
и спомени бурни
по много ни носят -
душата се люля
развълнувана, топла
и зряла (кат' дюля
жълта до слънце
и медено сладка)!
Превърнахте в' вечност
сватбата кратка.

Носите щастие, щастие (:

С импровизирано почти-но-не-съвсем-стихотворенийце изказваме преголямата си благодарност за приветливостта, усмивките и професионализма ви.

Няма как да познаете, че съм Нели, така че нека набедим Венко за лошите рими и леката нескромност.

Бъдете търсещи и намиращи (слънце, уют и сгряващи кадри)!

Аз :D

Сватбата на Деси и ЖороДеси и Жоро
май 2015г.

Здравейте Маша и Ники,

Благодарим ви, че пресъздадохте в кадри нашата красива и щастлива сватбена приказка! Снимките са прекрасни, изпълнени с душа и сърце. Толкова много емоции са уловени! Гледайки всяка една снимка преживяхме отново този прекрасен за нас ден, чухме музиката, усетихме смеха на близките и приятелите, уловихме танца...Имате прекрасна работа и си я вършите със страхотен професионализъм! Предизвиквате със снимките си много усмивки и давате възможност да виждаме спомените си. Не спирайте да го правите! Благодарим ви от сърце!

Поздрави:
Деси и Жоро Господинови

Сватбата на Диди и Кики

Диди и Кики
май 2015г.

Здравейте, Ники и Маша :)

Както всички ваши клиенти и ние искаме да ви изкажем едно огромно БЛАГОДАРЯ, че направихте най-хубавите сватбени снимки.

В процеса на организиране на сватбата събрахме много оферти от ресторанти, избирахме измежду много рокли, много костюми и всичко останало беше по много. Но през цялото време бяхме сигурни, че точно вас искаме за наши фотографи. И за това Ви благодарим, че оправдахте и надминахте очакванията ни.

Сватбата на Криси и Наско

Криси и Наско
май 2014г.

Здравей Ники :)

Искаме много да ти благодарим за професионализма и също така за всичките съвети и помощ която ни оказа по време на подготовката за сватбата. Благодарим ти и за това, че се държа с нас като с приятели. Снимките са просто невероятни, много са красиви. Не знаем как да го опишем ... много сме щастливи като гледаме тези невероятни снимки които сте направили :) Просто са прекрасни всичките до една. Направо си нечовек :))) Има много хубави детайли и сцени които си измислил да заснемеш  и се е получило супер яко. Всичко е прекрасно и сърдечно ти благодарим, че си запаметил по този прекрасен начин нашият най-щастлив ден. Благодарим ти!

Сватбата на Жана и Калоян

Жана и Калоян
май 2015г.

Здравей Ники,

Искам да ти благодаря за прекрасните снимки, които си направил за нас...невероятни са... уловил си прекрасни детайли и моменти от нашия сватбен ден, които ни накараха да си спомним още веднъж за прекрасните чувства и емоции от този ден. Благодаря ти също, че винаги беше усмихнат и лъчезарен и благодаря на твоята съпруга, че ми оправяше венчето на косата, когато падаше. Пожелавам ти да продължаваш да бъдеш професионалиста, който показа че си.

Сватбата на Светла и Жоро

Светла и Жоро
април 2015г.

Искаме още веднъж да кажем огромно "Благодаря!" за всичко, което двамата с Маша направихте за нас в сватбения ни ден! Колкото повече гледаме сниките, толкова повече ги харесваме!

Всички наши близки и приятели, които вече са ги видели, са удивени от това колко красив спомен от този ден създадохте вие двамата. За нас с Жоро пък е истинско удоволствие да си припомняме всичко миг по миг и да се върщаме към тази специална за нас дата!

Благодарим ви! Вие уловихте и запечатахте нашите прекрасни спомени, които ще са с нас много дълго време и ще ни носят страхотни усещания! Желаем ви от сърце вдъхновението да е все така с вас и за напред, работата ви винаги да е удоволствие и да имате късмета да работите с най-слънчевите двойки - защото те ще имат шанса да работят с вас! :))

Поздрави от нас и за двама ви и до скоро! :))
Светла и Жоро

Разгледайте снимки от сватбата на Светла и Жоро

Сватбата на Ваня и ПавелВаня и Павел
април 2015г.

Ники и Маша,

Най – искрено искаме да Ви благодарим за всичко, което направите за нас!

Благодарим Ви за професионализма, енергията, усмивките, търпението и приятелското отношение с който работихте, не само в най – важният ни ден, но и през цялото време от запознанството ни до сега!

Мммм, а за снимките...НЕВЕРОЯТНИ са, карат ни да се усмихваме и връщаме във всеки един момент от сватбата! Никога не сме си мислели, че може да са толкова добри. Хванали сте всеки детайл, всяка емоция, всеки важен момент. Впечатлихте не само нас, но и всички наши близки.

Пожелаваме Ви много здраве, щастие и творческо вдъхновение и продължавате да радвате хората!

Поздрави,
Ваня и Павел

Сватбата на Нина и Коко

Нина и Коко
април 2015г.

Ники,
Снимките са ПРЕВЪЗХОДНИ!
Останахме без думи!Очаровани сме!
Много, много, много ти благодарим, че беше до нас, че неуморно заснемаше всеки момент от този толкова прекрасен ден!

Сватбата на Люба и Петър

Люба и Петър
ноември 2014г.

Малка нощна музика за Маша и Ники :-)

Асоциацията дойде съвсем естествено, като самите тях.  Ведри и ентусиазирани хора - от пристигането си в ранната неделя и така през целия ни сватбен ден. Снимаха ни с неизчерпаема енергия, вдъхновение и изобретателност - по признанието и на гостите - и с талант, съдейки по резултатите. 

Изгледахме с лекота повече от 1000 кадъра, с разтегнати в усмивка усти, които после трудно се събират :-)) Уловили бяха прекрасно точно това, което ни беше най-ценно - атмосферата в различните моменти от сватбата, настроението по лицата на хората, та дори и любопитните свидетели,  увиснали до кръста от прозорците на блока, когато извеждаха булката... 

Изненадаха страхотно същата тази скептична по отношение на фотографирането й булка и умилиха и най-държеливата публика на сватбените ни снимки. Нямаше позьорство и фалш в нашата лична фотосесия; имаше доволно много смях. 

Запечатаха не само скъпите ни хора и моменти, но и себе си - доста колоритен спомен. Оказаха ни много организационна помощ в деня, обилно полята с ценни съвети точно навреме. Дръжте обектива "отворен", Маша и Ники, искаме още! 

Бъдете здрави и винаги на фокус за красивото и същественото наоколо...

Сватбата на Дани и Емо

Дани и Емо
октомври 2014г.

Здравейте Маша и Ники:)

Искаме сърдечно да ви благодарим за всичко, което направихте за нас!!!

На 26.10.2014г.имахме възможността да направим една важна стъпка в нашия живот-сключване на брак!

В този ден изпълнен с много радост,вълнения и трепети до нас бяхте и вие - Маша и Ники:)

Искаме да изкажем искренните си благодарности на вас, затова че наред с професионалната си работа бяхте и много полезни със съветите и напътствията,които ни давахте. Ники, ти си един лъчезарен човек, вдъхващ доверие, спокойствие, настроение и самочувствие на всички около себе си:) Благодарим ти затова, което направи за нас, нашите близки и гости! Що се отнася до професионализма ти можем да кажем,че работата ти е перфектна!!! Снимките са запечатали настроението, емоцията и духа на сватбата!

Още веднъж ти благодарим и ти пожелаваме здраве, щастие и много професионални успехи!!!

Дани и Емо:)

Сватбата на Цвети и Влади

Цвети и Влади
октомври 2014г.

Скъпи Ники и Маша,

От сърце искаме да Ви благодарим за човечността, професионализма и изключителната Ви всеотдайност. Хората казват, че всеки се ражда под щастлива звезда и че всеки е орисан с определена съдба. Е, Ники, Маша- Вие сте орисани да дарявате хората със спомени, а какво би бил един живот без спомени? Вие присъствате на празниците , на делниците, че дори и когато на човек му е тъжно за нещо или някой. Вие, оставяте следи, който са за цял живот!

Благодарим Ви за усмивките, за подкрепата, за положителното настроение, което усетихме от самото ви идване, и което продължи до самия край. Надяваме се и вярваме , че и вие искрено се забавлявахте и радвахте с нас.

Продължавайте да зареждате хората с вашата енергия и позитивизъм!

Бъдете живи и здрави!

P.S. Keep calm and keep doing your Perfect Job

Сватбата на Светла и Светльо

Светла и Светльо
септември 2014г.

Здравейте, Маша и Ники!

Вие сте страхотни! Много сме доволни, че бяхте нашите фотографи! Снимките са уникални, прекрасни, обичаме ги! Благодарение на вас денят ни беше по-спокоен и много забавен, това ни помогна да се отпуснем и да изживеем тази прекрасна емоция истински! Много ви благодарим не само за страхотните снимки, но и за положителното ви присъствие в нашия ден!

Сватбата на Калина и Християн

Калина и Християн
септември 2014г.

Когато решихме да се оженим, обратно на всички неписани сватбени канони, първото нещо за което се погрижихме беше да направим всичко възможно Ники и Маша да бъдат част от нашия ден. След това определихме дата, ресторант и всякакви незначителни :D подробности. Ники, освен невероятен професионалист в областта на сватбената фотография, е и изключително търпелив сватбен консултант и психотерапевт :D. Честно казано си беше любов от първо прочитане на сватбения му блог. Казахме си, че няма как някой, който влага толкова време, усилия и част от себе си в блога си, да не е добър фотограф. Разбира се, оказахме се прави.След прекрасната ни сватба се наложи да се върнем веднага на работа, и без да искаме позволихме на стреса да измести топлото усещане, което предизвика у нас сватбения ден. Снимките, които Ники и Маша сътвориха, ни върнаха положителните емоции и ни дадоха точно това, което целяхме - спомени, които да преживяваме отново и отново с всеки поглед към уловените моменти.

Ники и Маша, благодарим Ви, че уловихте влюбените ни погледи, широките усмивки и сълзите от радост по лицата на нашите близки,а и щурото ни тържество :)

До нови срещи :)

С огромни усмивки и уважение,
Калина и Християн Пеневи

Сватбата на Мария и Ники

Мария и Ники
септември 2014г.

Скъпи Ники и Маша,

Минаха 5 дни от получаването на снимките от нашата сватба, а все още не можем да структурираме адекватен коментар за тях! Към момента варират от „ооох”, минават през „о-о-о!”, за да свършат с „еххх”. Въпреки че и в момента ни е трудно да пишем, решихме, че е крайно време да структурираме впечатленията си, както от вас през деня, така и от снимките, които получихме.

Оххх :-)

Нямаме думи, с които да опишем палитрата от емоции, които изпитахме, докато гледахме тези повече от 1800 снимки. Смяхме се, плакахме, чудихме се какво по дяволите прави тази каничка за мляко в ръцете на братовчедка ми в гражданското...Чудихме се „как по дяволите е снимал от там, кога е успял и тн.”. И по този начин заключихме, че всъщност сме работили с нинджи.

Всъщност и за двама ни за първи път ни се случи да работим с професионални фотографи, ако изключим лелята от фотото за документите, която единствено казва „брадичката надолу”. Затова се и чудихме дали за всички тези красиви снимки от сайта младоженците са знаели какво да правят и са имали някаква идея какво искат от финалния продукт. Дали присъствието на фотографа смущава и по този начин в крайна сметка се получават едни деформирани и изкуствени кадри, на които всички са смутени. Всъщност единствените притеснени за фотографа бяха бабите, чиито притеснения бяха: „леле, гледай! Това момче нищо не хапна, а само снима! Хапнете, моля ви нещо, ще Ви прималее!”

Истината се оказа съвсем различна от притесненията ни. Освен че присъствието ви вкъщи беше много предразполагащо и отпускащо, вие давахте умели отговори на всеки наш страничен въпрос, което също ни вдъхваше спокойствие и увереност. Шегите , вицовете и обсъждането на краката на Фики Стораро пък ни вкара в наши води. По-нататък пък изобщо не усетихме присъствието ви.

Притеснения имахме за фотосесията, защото сме гледали такива бутафории и режисури на наши познати и Facebook контакти, че направо си се плашихме. Истината е, че въпреки че сме невероятни дървета, вие ни предразположихте така, че да се получат такива кадри, за които хем да се чудим коя от стотиците снимки да изкараме да си я имаме в рамка, хем да си казваме „баси колко сме яки!!!”. С две думи: видяхме себе си, а не режисура като от още сто сватби, видяхме и емоцията, която изпитахме.

Благодарим и за снимките на гостите. За нас те бяха не по-малко важна част от останалите, тъй като празникът беше общ. Това са и снимките, които бяха най-емоционални за нас. В суматохата не успяхме да видим добре всички лица и емоциите по тях, но пък снимките са запечатали точно това.

Благодарим и за ценните съвети в блога! Това бяха съвети и препоръки от практиката, а не онези локуми, които може да ги изрецитира всеки. Благодарение на статиите в блога успяхме да намерим и ресторанта, и диджея, които бяха другите основни стълба към нашия празник.

Още веднъж: хиляди благодарности за всичко! За лесната комуникация, за точните съвети, за прекрасните снимки!

Поздрави и пак поздрави,
Мария и Ники

Сватбата на Латинка и Рафаел

Латинка и Рафаел
август 2014г.

Здравей, Ники!

Благодарим ти за прекрасните снимки, за страхотното отношение, усмивката на лицето ти и за добрите съвети и препоръки (можеш спокойно да добавиш към фотограф, сватбен агент и психолог ;))

А аз по-специално ти благодаря, че изтърпя следсватбената ми депресия и съжалявам, ако съм те обидила.

Всички, абсолютно всички гости останаха впечатлени от доброто ти настроение, от оригиналните идеи, от това, че всичко ставаше спонтанно, от страхотните ти снимки. А тези, които не успяха да присъстват, казаха, че гледайки снимките са имали чувството, че са били на сватбата :) А на някои им се е приискало дори да се омъжат и те ;) А ние сме горди, горди, сякаш ние сме ги правили :P И много казваха още на сватбата - уааау, страхотен фотограф; ех ако и ние имахме такъв.. Имаше и такива, на които те бяхме препоръчали, но не те бяха ангажирали и определено съжаляваха.. :D

Всъщност бяхме големи късметлии, защото без да искаме попаднахме на най-добрия фотограф, най-добрия оператор и най-добрия диджей.

Благодарим и на нежната, спокойна и добра Маша, все пак част от снимките са нейни, а вие формирате идеален екип :)

След целия този роман ви пожелаваме лека вечер и до нови срещи!!

Поздрави,
Латинка и Рафаел

Сватбата на Ани и Павел

Ани и Павел
август 2014г.

Скъпи Маша и Ники,

Искаме да ви кажем още веднъж едно голямо благодаря за целия професионализъм, усет, стил и желание, с които вършите работата си! С радост можем да кажем, че благодарение на снимките, които сте направили, нашият сватбен ден винаги ще бъде запомнен като една вълшебна приказка! Вие и вашето весело настроение успяхте да ни предразположите да се усмихваме и да бъдем естествени пред камерата :)! Благодарим ви и за всичката помощ и време, които ни оказахте за организацията на сватбата! Иска ни се да ви предадем и всичките суперлативи и хвалби от нашите близки и приятели. Всички са единодушни като казват, че това са най-хубавите сватбени снимки, които са виждали! С радост ще ви препоръчваме занапред на всички наши приятели! Надяваме се нашите срещи да не спрат до тук. Ще се радваме, ако вие сте тези, които ще запечатат и други значими за нас моменти!

Пожелаваме ви да сте все така усмихнати и да радвате още много двойки с вашата работа!

Сватбата на Мария и Алфонсо

Мария Ангелова и Алфонсо Маркез
август 2014г.

Здравейте Ники и Маша!

Бихме желали да ви благодарим от все сърце не само за изключителния професионализъм, творческа всеотдайност и заразителна креативност, но също така и най/вече за красиво неповторимите спомени, които създадохте за нас и всички наши гости! Малко са думите ни да изразим страхотното чувство, което изпитахме, когато получихме снимките си, а след това и албумите.... Просто елексир от емоции, цветове и трепет на пеперудки в стомаха!!!! Невероятно добри фотографи и екип, който препоръчваме с две ръце и максимален брой точки! Отзивите от всички наши гости потвърждават хвалбите дотук, като повечето дори заявиха, че никога не са се харесвали повече на снимки от тези на нашата сватба. Смятам, че не е нужен коментар, така че завършваме с пожеланието да имате още повече двойки за заснемане, още повече ангажименти за покриване и още повече радостни клиенти като нас. Разбира се, продължавайте да творите и да засрамвате чуждестранните си колеги с работата си!!!! БЛАГОДАРИМ ВИ!!!!!

Сватбата на Силвия и Евгени

Силвия и Евгени Банови
август 2014г.

Здравейте, Ники и Маша,

За нас беше изключително удоволствие да бъдем заедно в един от най-важните ни моменти от нашия съвместен живот.Чувстваме се големи късметлии, че точно вие бяхте тези хора, от които се нуждаехме да ни помогнат да запаметим важните и незабравими мигове, сватбени, трепетни вълнения и емоции. Всички наши приятели и познати са възхитени от вашето творчество, талант, креативност и оригиналност (а ние най-много ;) ). Пожелаваме ви все по-големи успехи и останете все така усмихнати и лъчезарни хора. За нас вие оставате едни от най-важните хора, спомогнали ни за благополучното развитие на сватбеното ни тържество. Благодарим ви най-искрено и ще се надяваме да се срещнем отново някой ден ;)

Сватбата на Роси и Мариан

Роси и Мариан
юли 2014г.

Ники, Маша,

Думите не ни стигат да опишем удоволствието да работим с Вас и емоциите, с които ни засипахте от сватбата ни, та чак до днес. Първоначалната селекция от снимки толкова ни развълнува, че тръпнем в очакване на останалите кадри!! :)

Но работата с Вас не е свързана само с папката със снимки! Останахме очаровани от вашия изключителен професионализъм, коректност, търпение, неуморно приятелско и предразполагащо отношение, и полезни съвети по всички организационни (и не само!) въпроси, които възникваха в главите ни!!! Каквото и да кажем, само можем да потвърдим и пре-потвърдим всичко казано за Вас от безбройните щастливи двойки, с които сте работили досега.

Все пак ще се потретим, но искаме да споменем, че познаваме и следим работата Ви от години - много преди да изберем датата и мястото на нашето специално събитие знаехме и държахме Вие да бъдете част от него. Със сигурност това беше най-лесното, а сега можем да кажем и най-доброто ни решение...
...Защото сватбеният ден отминава за секунди и единственото, което остава са силно емоционалните мигове, запечатани и съживени от всеки един кадър създаден от вас с такава грижа и внимание!

Пожелаваме Ви да бъдете все така успешни и да направите още много хора така истински щастливи!

Възхитени сме от Вас и най-искрено Ви благодарим!!!

Роси & Мариан

Сватбата на Милена и Митко

Милена и Митко
юли 2014г.

Здравейте, Ники и Маша,

Нямаме думи, с които да изразим нашата благодарност за снимките, които получихме. Като казвам нямаме думи, приемете го буквално! Отне ни повече от три часа да разгледаме снимките от сватбата и фотосесията след това. Безмълвно, с насълзени от емоции и щастие очи, ние отново се върнахме на този прекрасен и за двамата ден! Няма една снимка, която да не пресъздава чувство и съкровен момент, няма една снимка, която да е просто там за пълнеж, няма една изпусната емоция! Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Тони и Георги

Тони и Георги
юли 2014г.

Скъпи Маша и Ники,

Обръщам се към двамата, тъй като вие сте един страхотен екип и продуктът, който получихме е безспорно резултат от съвместната ви работа.

Може би всяка двойка, която започва организация на сватбеното си тържество, първо набелязва основните неща, на които държи и тези на които не държи чак толкова. В нашия случай, ние, като ценители на качествената фотография, бяхме единодушни, че държим много на сватбените снимки и поради тази причина, смея да твърдя, изразходвахме доста време и енергия в избора на сватбен фотограф. Това, което ви отличи, беше не само наборът от интересни кадри, които видяхме, но и целият ви подход на работа. Яснота в условията. Разнообразие от услуги. Бърза и лесна комуникация, която въпреки голямото разстояние (Варна – София), доведе до безпроблемно координиране и без нито една среща на живо, успяхме да се разберем по всички въпроси и да се срещнем точно и навреме по средата (гр. Ямбол), което си е постижение  . И не само това – вие помагате на бъдещите младоженци с целия си опит и знания, които, вярвайте ми, са изключително полезни, особено ако човек организира такова събитие за първи път :))) Не знам дали има друг сайт на сватбена тематика по-добре организиран и с повече информация от вашия (не мисля). От него научихме много за последните тенденции в сватбените тържества и доста ценни съвети в организацията. Благодарим! Освен това е забавен 

Когато се срещнахме на терен, всички наши малки съмнения, дали всичко ще е ОК, се изпариха. Мога да кажа, че работата ви е бърза, експедитивна, продуктивна  с подход не само към нас (младоженците), но и към всички, които заставаха пред обектива. Мога да кажа, че всички гости са очаровани: „Много снима това момче! Не спря през цялото време!“ – чувахме най-често след тържеството. А сега, след като снимките са готови: „Фотографът е много добър! Снимките са супер!“  Тези думи са за вас и смятам, че трябва да стигнат до вас! Не мога да не спомена и децата, които за мен са критерий, дали някой е готин или не, тъй като те са искрени в емоциите си. Мога да кажа, че те наистина се забавляваха пред обектива и резултатът е налице! Колкото до нас – ние нито за миг не съжалихме, че избрахме вас за сватбени фотографи! И ако се върна към това, с което започнах в началото (снимките за нас са много важни), ние сме супер щастливи от крайния резултат! Благодарим за коректността, настроението и ентусиазма, с които работите. Продължавайте все така и успех! 


Искрени поздрави от морето,

Антоанета и Георги 

Сватбата на Ивето и Митко

Ивето и Митко
юни 2014г.

Здравейте, Маша и Ники,

Дългоочакваният за нас ден - 28 юни 2014 г. настъпи с ясно синьо небе, усмихнато слънце и .. безброй сватбени вълнения. В уговорения начален час нашият фотографски екип - Николай Митев и Маша вече „фокусираше“ блока на булката.

Начало! Емоциите надделяха и сякаш стотици пъти чувахме „Щрак!“ в просъница, докато погледите ни не се спряха на човека зад апарата. Тогава разбрахме, че те двамата - Маша и Ники не възприемат участието си в „нашия ден“ като обикновен работен процес. Движеха се из стълпотворението от десетки гости с чаровни и непринудени усмивки, които завладяха приятелите ни от близо и далеч.

Темата на сватбата ни беше „Пеперудени души“, които в някои моменти усещахме като лятна буря в стомасите ни. Професионалните съвети на фотографския екип превърнаха тези мигове в сладък спомен чрез магията на фотографията.

Ние вярваме, че сватбеният ден е специален момент в живота на всяка двойка, който трябва да бъде заснет по уникален начин! Доверихме се на Маша и Ники, които се подписаха със замах на нашия сватбен портрет.

Пожелаваме тази вдъхновяваща палитра от цветни емоции на всички бъдещи младоженци!

сем. Райкови

Сватбата на Спаси и Тошко

Спаси и Тошко
юни 2014г.

Светлини! Прожектор! Камера! Началооо...

...незабравими сцени, уловена емоция, запечатани спомени. Нашата сватба беше нашият прекрасен романтичен филм, но визията му стана реалност само благодарение на нашите прекрасни фотографи - Маша и Ники! Всяка снимка разказва цяла една история, успешно уловена в един единствен кадър. Енергията и ентусиазмът ви бяха оценени от всички, а нас не спирахте да ни карате да се усмихваме, дори и в по-напрегнатите официални моменти. И поради някаква причина дори ни беше лесно да не позираме - уловихте ни прости, непринудени и щастливи! :) 

Благодарим ви за отзивчивостта, съветите, професионализмa и вашите искрени усмивки! Радваме се, че снимахте (и бяхте част от) нашата сватба!

Сватбата на Алекс и Коста

Алекс и Коста
юни 2014г.

Здравейте, Ники и Маша,

Благодарим ви за страхотните снимки, които направихте на нашата сватба - уникални, красиви и естествени! Уловили сте всички ключови моменти, сватбената атмосфера, емоциите и настроението на хората и дори сватбените аксесоари, старателно подбрани от нас. Благодарение на перфектната организация на работата ви спомените ни от сватбата намериха отражение във вашите снимки. Впечатлени сме от резултата от спонтанната фотосесия в парка до обредната зала - прекрасни снимки (сред тях имаме няколко любими от целия ни сватбен албум), които не отстъпват по нищо на снимките от основната ни фотосесия.

Благодарим за позитивното отношение към нашите гости, за ентусиазма, с който прекосявахте ресторанта и бързахте да уловите момента, за коректното отношение и краткото време, в което получихме сватбените ни снимки.

Пожелаваме ви да продължавате и занапред да запечатвате специалните мигове и красивите спомени на бъдещите семейства със същата енергия и желание.

Поздрави,
Алекс и Коста

Сватбата на Любов и Никола

Любов и Никола
юни 2014г.

Изминаха две седмици от нашия ден...направо неусетно. Преди да е отлетяло още време, бихме искали да изкажем нашата благодарност. На първо място, щастливи сме, че точно вие бяхте фотографи на нашия ден!

Разгледахме снимките, които сте ни направили - много, много ни харесаха! Те като с вълшебна пръчица ни пренесоха в сватбения ни ден, дадоха ни възможност да надникнем от различни ъгли и да съпреживеем най-разнообразни мигове и емоции от сватбеното ни тържество.

Благодарим ви за професионализма във всичко - самото заснемане, подхода към нас и гостите ни, за позитивното ви отношение, чувството за хумор, което предразполагаше към усмивки и естественост, както и за умението с лекота и такт да организирате хората. Ние наистина се чувствахме много добре с вас, сякаш ви познавахме отпреди - от идването ви в дома ни, през черквата, фотосесията и ресторанта. Направили сте впечатление и на наши гости.

Спомняме си и първата ни среща с Ники - тя мина приятно плюс полезно за нас със съветите, които ни даде. След това имахме усещането, че сме били на по напитка с приятел в мола. Тогава ни грабна и албума, който беше направил за други младоженци - сега очакваме нашия албум. :) Кадрите, които сте направили са фантастични - разнообразни, оригинални, богати на детайли, които носят индивидуалност, улавящи мигове в крачка, пасващи на нас самите, а и имаше чаровни изненади сред тях. Ние предпочетохме да нямаме оператор на сватбата ни. Благодарение на вашите снимки, сватбеният ни ден оживява пред очите ни и извиква вълшебни, прекрасни спомени и чувства!

С или без повод горещо ще ви препоръчваме на познати хора. :) Да снимате още мнооого сватби и други радостни събития!

Сърдечни поздрави и благопожелания,
Любов и Никола

Сватбата на Дария и Светльо

Дария и Светльо
май 2014г.

Здравей Ники,

Пиша ти за да изкажем огромна благодарност за сватбените снимки. Начинът по който ги заснемаше, как ни караше да се смеем, всичко беше толкова естесвено. Сега като гледаме снимките няма дори една, която да не ни харесва. Всички, които ги видяха, казват, че сме като от реклама (особено онази снимка пред асансьора в ресторанта - било реклама на водка Флирт например :)). Фотокнигите също са фантастични.

Едно е сигурно - ще те препоръчваме за всички бъдещи сватби и специални събития.

Поздрави,
Дария и Светльо

Сватбата на Палмина и Милен

Сем. Димитрови
май 2014г.

Здравейте, сем. Митеви,

Искаме официално да ви благодарим за това, че бяхте до нас в нашия сватбен ден и че го отразихте по един страхотен начин! Благодарим също така за добрите съвети относно организацията и ненатрапчивото ви присъствие и подкрепа, защото знаем, че не бяхме от лесните сватби за снимане.

Кадрите ви прекрасно са запечатали всички емоции - от притеснението в началото на деня, през сълзите в гражданското до удовлетворението на Милен, че официалната част в ресторанта е приключила :)

Фотографиите ви разкриха много различни гледни точки и ни показаха неща, които ние самите бяхме пропуснали - например как младоженецът успя да отчупи по-голямото парче от питката.

През годините вашите прекрасни снимки няма да ни оставят да забравим този специален ден за нас, за което ви благодарим още веднъж!

С пожелания за още милиони уловени усмивки,

сем. Димитрови

Сватбата на Мая и Лъчко

Мая и Лъчко
май 2014г.

Здравей, Ники!

Искаме да ти благодарим сърдечно за прекрасните снимки от нашата сватба, както и за професионалното, топло и ведро отношение преди, по време и след сватбата ни! Удоволствие е да се работи с толкова коректни и усмихнати хора!

В снимките са уловени уникални моменти, усмивки и емоции! Когато ги разглеждахме татко ( който се опитва да снима любителски J ) ми сподели, че това са снимките, които той си е мечтал да направи! Погледите на роднини и приятели, които си запечатал, говорят повече и от думите! Припомняме си сватбените вълнения отново и отново, когато гледаме снимките и изживяваме повторно деня!

От фотосесията имаме уникални снимки с красивия Пловдив за фон. Много от нашите приятели не повярваха, че снимките са истински и не са монтаж!!!

Ти и твоя асистент се съобразихте с нашите изисквания за снимките на 100%. А от снимките вкъщи останах възхитена – като напр. как сте открили късметчето ми от Коледа и НГ, предричащо ми сватба, сватбената картичка от братовчедките ми от Холандия, които не успяха да присъстват, дипломите ми…:D

Приятно ни изненада и с краткия срок, в който бяха готови снимките ни – 9 дни след сватбата!

Надяваме се и за теб пловдивското преживяване да е било интересно и приятно!

Възхитени сме! Благодарим още веднъж!!!

Сватбата на Теди и Цецо

Теди и Цецо
май 2014г.

Перфектният ден с перфектните снимки с най-усмихнатите фотографи!

Много се радвам ,че преди година попаднах на Вашия блог, който е страшно полезен и забавен и го препоръчвам на всички бъдещи младоженци.

Ники, благодаря ти,че с веселото си настроение и заразяваща усмивка ни накара да се чувстваме удобно и да се забавляваме по време на снимките, въпреки непредвидимото време... Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Биляна и Кръстьо

Биляна и Кръстьо
април 2014г.

Здравейте, Ники и Маша,

Малко повече от седмица след нашия празник се обръщаме към вас с благодарност за усилията, които положихте в сватбения ни ден и за страхотните резултати от тези ваши усилия. Както ние, така и нашите гости, бяхме впечатлени от ненатрапчивото присъствие на екипа ви, професионализма, позитивното и предразполагащо отношение.

Колекцията от снимки, която получихме, е идеалната комбинация от романтични, сантиментални и нежни емоции помежду ни и динамични, забавни и понякога комични моменти с гостите ни.

Съветите ви и откровеното мнение по време на подготовката преди самия сватбен ден ни помогнаха да вземем някои (сега вече можем да твърдим обосновано) правилни решения, които да ни спестят главоболия и да получим добри резултати. Също така вашето познание на динамиката на сватбения ден, готовите решения в различните непредвидени ситуации и не на последно място експедитивността ви помогнаха многократно по време на приготовленията и тържеството. Това за нас беше неочаквана и безценна помощ, която обаче не повлия по никакъв начин на перфектните резултати от сватбената фотосесия и отразяването на събитията през деня.

Получихме многобройни положителни коментари за вас от своите гости, както и някои предстоящи сватбени ентусиасти се позаинтересуваха от координатите ви.

Радваме се, че избрахме вас и се надяваме да се срещнем отново, вече и като гости на сватбени тържества, които заснемате.

Благодарим ви,
Кръстьо и Биляна Байчеви

Сватбата на Аннета и Дима

Аннета и Дима
април 2014г.

Скъпи приятелю,

Много ти благодарим за невероятната емоция, която си успял да уловиш с фотоапарата си по време на нашата сватба! Ники, искрено се възхищаваме от професионализма ти, от направените снимки, от уловени моменти, от запаметени усмивки! Наистина, всичко „изпипваш” в работата си - от оферта до предаване на снимките! Накара ни да се почувстваме специални и ни създаде прекрасен спомен за толкова важен ден за нашето семейство!
Всеки път когато разглеждаме снимките се смеем и се учудваме, как си успял да бъдеш през цялата сватба на всякъде и да снимаш всичките ни лудории!!!

Още веднъж ти благодарим, с пожелания за успех, добро настроение, позитивни емоции и повече щастливи семейства да имат твоите работи в албумите си!

Сватбата на Михаела и Митко

Михаела и Митко
март 2014г.

Скъпи Ники и Маша,

Мина повече от седмица от нашата сватба, но все още не можем да спрем да разглеждаме снимките и да се наслаждаваме на емоциите, които така прекрасно сте уловили.

Знаете, че аз също се занимавам с фотография. Признавам си, че когато решихме, че ще се оженим, основната ми мъка беше как ще избера фотограф, който да ми хареса достатъчно. Другите момичета тръгват към организацията на сватба с мечти за рокля, аз – за фотографи  

Дори ясно си спомням как сънувах един кошмар, в който бях булка, срещу мен имаше младеж с фотоапарат, а аз постоянно поглеждах какво е снимал и му обяснявах как да НЕ го прави…Когато попаднах на вашия сайт, бях във възторг – без изкълчено кадриране, без шантави обработки, фотография в чист вид, плюс чудесни, сладки и креативни фотосесии. Зачетох се в блога и много ми допадна страхотното чувство за хумор. (Даже все още си цитираме някои реплики от статиите.   Реших, че със сигурност искам поне да се срещна с Ники с надеждата да се окаже, че наистина ми пасва.

Интуицията не ме излъга и не ми трябваха срещи с други, за да имам по-голям избор. Дори започнах да ви препоръчвам на приятелите си още преди да ни снимате. Сега, когато мина сватбата и получихме снимките си, мога да кажа, че се чувствах в сигурни ръце, без да ми хрумне да надникна в екраните на фотоапаратите ви, а снимките ни са прекрасни!

Благодаря ви от сърце за изкуството, емоциите и смеха през този важен за нас ден!

Поздрави,
Михаела


Сватбата на Ани и Вальо

Михаела и Георги Тоневи
октомври 2013г.

Скъпи, Маша и Ники! Най-искрено ви благодарим за невероятните кадри! Страшно щастливи сме, че точно ВИЕ бяхте нашите фотографи. Това, че сте истински професионалисти е повече от ясно, а пък талантът ви да улавяте най-красивите моменти - е, той личи от всяка снимка! Благодарим и за това, че бяхте толкова усмихнати и позитивни, толкова забавни и ведри, толкова ... навсякъде, през цялото време! Сякаш всяка една секунда от сватбата е заснета, всеки един гост, всеки (нечий) красив жест. Беше и наистина мило ваша страна да останете до края, без колебание, или коментар, макар че непредвидено поискахме това от вас. Внасяхте прекрасно настроение на сватбата, и с присъствието си спечелихте не само нас, но и нашите гости, те всички са очаровани от вас. Страшно симпатични сте :):) Снимките са наистина прекрасни, усмихват ни, и толкова реално ни връщат в деня на сватбата, че все едно пак си я изживяваме! Наистина сме страшно трогнати от отношението ви към нас и гостите ни, и ужасно доволни от резултатите от труда ви! И за десерт ще споменем, че сте наистина коректни - нещо което високо ценим. Не че не си го знаете, но за да благодарим още веднъж, че всичко беше, както уговорено, в срок и с перфектно качество! И дисковете, и обложките им, страшно красиво са направени! Със сигурност ще бъдете много препоръчвани от нас! Пожелаваме ви много здраве и щастие, усмивки и творчески успехи, дано продължавате да правите хората щастливи, като толкова красиво увековечавате спомените им!

Сватбата на Ани и Вальо

Ани и Вальо
октомври 2013г.

Благодарим ви от сърце за прекрасните кадри. Тотално надминахте нашите очаквания и вече няколко дни основното ни занимание е да разглеждаме снимки.. Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Маргарита и Момчил

Маргарита и Момчил
септември 2013г.

Здравейте, Ники и Маша,

Искаме сърдечно да благодарим за страхотните снимки, които направихте за нас в нашият най-радостен ден.

Присъствали сме на сватби, на които ваши колеги се появяват по къси панталонки и рекламна техниска и започват да дирижират събитието, все едно те са най-важните личности там. Това на нас определено не ни допада и е една от основните причини да изберем вас за наши сватбени фотографи.

Изключително сме впечатлени от начина по който работихте и как незабелязано уловихте страхотни моменти и емоции от нашата сватба. Точно такъв стил на работа очаквахме и го получихме на 100 процента.

Разглеждайки снимките си припомнихме емоциите и чувствата, които изпитахме в този радостен за нас ден, видяхме реакциите на нашите гости, както и моменти, които самите ние сме изпуснали.

Сватбената ни фотосесия беше наистина впечатляваща. Изключително сме доволни от това, че само за половин час успяхте да сътворите истински стойностни фотографии с много високо качество и внимание към детайлите.

Искаме също да ви благодарим за това, че приехте и изпълнихте всички наши капризи по отношение на снимките с усмивка. Тук надминахте нашите очаквания и получихме един страхотен продукт, който дълго ще пазим за спомен. :)

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Поздрави,
Маргарита и Момчил

P.S.> Наистина мислим всичко написано.
P.S.S.> Наистина сте супер страхотни.
P.S.S.S> Наистина много, много, много ви благодарим.

Сватбата на Анна и Ники

Ани и Ники Иванови
септември 2013г.

Здравейте Маша и Ники, пишем ви, за да изкажем още веднъж огромните си благодарности към вас! :-) Когато се сгодихме и заговорихме за сватба и двамата мислехме, че организирането й ще е сложен и труден процес, който се "стараехме" да отложим във времето :-) Благодарение на страхотните теми в блога ви и приятелските съвети, с които ни помагахте през цялото време, този "сложен" процес се превърна в приятно очакване! :-) С ваша помощ организирахме сватбата си буквално за седмици и от неясни планове за догодина я направихме още тази , за което изключително се радваме! :-) С приятелското си отношение и професионализъм, направихте денят ни наистина незабравим и специален :-) Но това не беше само за нас, ами и за всичките ни гости, които не спираха да повтарят колко са готини фотографите! :-) С такава приятна атмосфера снимките ни се получиха повече от страхотни, защото бяха отражение на истински чувства и усмивки! :-) Надяваме се, че чрез писмото си ще помогнем на много други двойки да "открият" своя фотограф, защото вярваме, че добрите професионалисти трябва да се подкрепят и поощряват! :-) Пожелаваме ви да зарадвате много други двойки със страхотни емоции и спомени! :-) До нови срещи!

Сватбата на Ирина и Виктор

Ирина и Виктор
септември 2013г.

Ники и Маша, Харесахме ви още преди да ви познаваме от сайта, който беше нашият първи пътеводител в света на сватбите. След като изчетохме и разгледахме всичко публикувано там решихме, че непременно трябва да се срещнем. Това се оказа много добър стратегически ход, защото освен, че се сдобихме с един от най-добрите фотографи в лицето на Ники, получихме и куп ценни съвети и напътствия относно организацията на сватбата, включително и препоръка, когато бяхме затруднени с избора на DJ. По-късно се свързахме с Маша за изготвянето на сватбените ни покани. Изключително мила, креативна, с отношение към детайлите и калиграфските шрифтове :-) . Към това можем да добавим, че беше много отзивчива и точна в ангажимента си към нас. Като резултат, поканите се получиха много оригинални и точно отразяваха сватбеното ни настроение. Получихме страхотни отзиви за тях... Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Ивелина и Станислав

Ивелина и Станислав
септември 2013г.

„Ники и Маша,
Искаме да Ви благодарим не само за уникалните снимки от сватбеното ни тържество, но и за професионалното и топло отношение, което имахте към нас. Изразяваме благодарности не само от наше име, но и от името на всички присъстващи на сватбеното ни тържество за Вашият позитивен дух. Положителните ни отзиви ще споделим не само тук във Вашият блог, но и на всяко друго място при такава възможност. Обръщаме се към всички Ваши бъдещи клиенти – Ники и Маша са най-добрият избор за професионална фотография на Вашите скъпи моменти. Работят изключително професионално, както в деня на събитието, така и преди това и след това. Сватбените ни снимки бяха подготвени изключително бързо след сватбата, което повярвайте е от голямо значение за споделяне на пресни емоции с приятели и роднини  Можем да им благодарим още на 3-4 страници за съветите, отношението, усмивките, идеите, подкрепата и хубавите моменти, които споделихте с нас на сватбеното ни тържество. Маша и Ники са не само идеалните фотографи, но и идеалните гости за Сватбени събития.:)

Сватбата на Люба и Жоро

Люба и Жоро
септември 2013г.

Ники,

приеми нашите сърдечни благодарности за изключително артистичните, красиви, вдъхновяващи и изпълнени със смисъл сватбени снимки! Много сме щастливи, че беше част от нашето тържество и че на обектива ти не убегна нито един момент Благодарим ти също за безценните съвети и насоки, които щедро ни предоставяше и с които ни напътстваше. Забавлявахме се много, за което ти допринасяше съществено, заразявайки ни с усмивки и добро настроение. Всички, на които показахме снимките от сватбата, са много впечатлени и хвалят фотографа повече и от моделите :-)))

 

Сватбата на Юлиана и Матиас

Юлиана и Матиас
август 2013г.

Маша и Ники, Още веднъж искаме да ви благодарим за уникалните снимки и цялото ви отношение преди, по време на и след сватбата. Благодарим ви за свежата обстановка която сдадохте в напрегнатите моменти преди сватбата, за търпението и съобразяването с всички прищявки, оплаквания и приумици на нас и всички гости по време на фото сесията и партито, както и за коректното ви отношение и преизпълнение на всички срокове и уговорки след сватбата! Този ден нямаше да е толкова невероятен и спомените нямаше да са така красиво запечатани завинаги без вас двамата! Успех и не спирайте да радвате със страхотната си работа!

Сватбата на Цвети и Христо

Цветелина и Христо Пангарови
август 2013г.

Ники и Маша, благодарим ви за чудесните снимки - успяхте да уловите уникални моменти и запечатахте спомена за нашия сватбен ден! Специално благодарим за красивата фотосесия!

Сватбата на Краси и Иван

Краси и Иван
август 2013г.

Ники и Маша, Изключително много ви благодарим за прекрасните снимки, които ни направихте в нашия сватбен ден! Вашето добро настроение и професионализъм благоприятстваха доброто изкарване на всички. Като резултат – всички сме единодушни, че това са най-хубавите сватбени снимки, които сме виждали! 

От все сърце ви желаем да сте много щастливи и все така влюбени в работата си!

Поздрави, Краси и Иван

Сватбата на Деси и Беат

Деси и Беат
август 2013г.

Скъпи Маша и Ники,

Благодарим ви от сърце за страхотните снимки. Успяхте да пресъздадете сватбения ни ден по изключително красив начин. С радост ви предавам и многократните комплименти на наши близки и приятели, които разглеждат страницата със запечатаните от вашите камери моменти от тържеството ни.

Поканата и благодарствената картичка, направени от Маша, се превърнаха в прекрасни детайли от пред- и следсватбените ни вълнения. Маша, ти от самото начало усети какво искахме и отрази желанието ни върху хартията, постигайки изтънчен резултат с индивидуален, семпъл и красив дизайн, който много хареса не само на нас, а и на всички наши гости. Благодарим ти!

Вие двамата работите с желание, усет и безспорно имате талант. Нагласата ви към ангажимента, който поемате, събирания през годините опит и начина ви на комуникация с клиента бяха важни елементи за нас при избора ни. Вие ни спечелихте, защото още от първите контакти си пролича, че сте професионалисти и коректни партньори, а резултата от работата ви говори сам по себе си и е най-добрата визитна картичка.

Изключително щастливи сме, че избрахме именно вас и ви благодарим още веднъж!

Желаем ви успехи и за напред и всичко най-най-добро. 

До нови срещи при други хубави поводи.

Сърдечен поздрав, 

Dessi & Beat

Сватбата на Петя и Жоро

Петя и Жоро
август 2013г.

Снимките са невероятни, много ни харесват! Успял си да уловиш най-интересните и мили за нас моменти, а количеството и качеството на снимките са много над очакванията ни! Огромни благодарности за прекрасната работа! Много ни допаднаха идеите ти за фотосесията, няма го това позиране, което винаги ме е изглеждало изкуствено и ме е отблъсквало. Спестил си ни и сконфузните моменти, в които Жоро не осъзнаваше, че роклята ми е прекалено къса, за да ме подмята пред хората и както ми каза сестра ми в един момент всички тактично са обърнали поглед на другата страна. Беше ни страшно забавно, аз лично не можах да спра да се хиля, а гледам и другите не са останали назад.

Сватбата на Гергана и Цонко

Гергана и Цонко
юли 2013г.

Скъпи младоженци, Маша и Ники са вашите хора!
Маша и Ники са изключителни професионалисти, включително и в човешкия смисъл на думата. Преди самия ден не можехме много да си представим как ще ни се получи сватбената фотосесия, защото, както предполагаме много от хората, не се чувстваме съвсем естествено да позираме с влюбени физиономии... Но Ники и Маша успяха да ни накарат да забравим, че са там, с изключение на моментите, в които пускаха шегички и няма как да не се засмееш. С Маша се познаваме от доста години. Спомням си един момент от може би 2007 година, когато, в разговор на тема Сватба, тя каза (гордо), че мъжът й е фотограф, и то „много добър“. Изключително се радвам, че тогава й повярвах. Следим творчеството им през годините и винаги сме знаели, че те ще са хората, които ще заснемат сватбата ни, ако тя се случи някой ден. Е, случи се, а Ники и Маша бяха първите, на които се обадихме в момента, в който определихме датата на събитието. Маша и Ники, благодарим ви!

Сватбата на Цвети и Светльо

Цвети и Светльо
юни 2013г.

Ники и Маша! :-) Вие сте невероятни хора! Всеотдайни професионалисти! Много слънчеви и позитивни... И това, разбира се, проличава и във вашата работа! Защото фотоапаратът не прави снимките. Фотографът ги прави.

Всеки път, когато си помисля как започна всичко около нашата сватба- се сещам за вас. Моят, вече съпруг, отвори сайта на Н.Митев-сватбена фотография и каза: ,,Искам този фотограф!”  Нормално и логично хората си избират първо сватбен агент- ние първо си избрахме сватбен фотограф! :-) И не сгрешихме. Всичките ми познати, приятели и колеги са влюбени във вас- особено след като разгледаха и снимките от сватбения сайт!

“Понякога завиждам на фотографите, те могат в 1/125 sес. да разкажат повече за човека, отколкото аз в 30 страници.” казва Уилям Сароян... Благодарим ви Ники и Маша, че успяхте да разкажете чрез снимки нашата сватба- съприживяхме отново всичко по вълнуващ и неповторим начин! Благодарим за галерията, за ексклузивните снимки, за многото пълни с красота и спомени дискове! Слайдшоу вариантът вече успя да ни разплаче- на няколко пъти! Благодарим ви за оправданото доверие, за красивите мигове, които запечатахте за нас! Това е безценно и това ще остане!

Желаем попътен вятър в това прекрасно начинание! Продължавайте да развивате тази магия и останете все така забавни!

Цвети и Светльо.

P.S. A Маша е ангел! :-)

Сватбата на Дени и Цецо

Дени и Цецо
юни 2013г.

Маша и Ники, страхотни сте! Безкрайно благодарим за ентусиазма и професионализма ви, за доброто настроение, хумора и творческата ви енергия, благодарение на които получихме най-прекрасните за нас снимки! Освен най-тържествените моменти, разбира се, сте успели да уловите по невероятен начин всяка емоция, всеки детайл, което истински ни трогна. Пожелаваме ви да сте все така усмихнати, вдъхновени и вдъхновяващи. Надяваме се да има още много хубави поводи за нови срещи, при това не само професионални, тъй като за нас се превърнахте в нови приятели. :-)

Сватбата на Йоана и Иван

Йоана и Иван
януари 2013г.

Маша, Ники, може би тук е най-подходящото място още веднъж да ви благодарим за невероятния спомен от нашия сватбен ден, който стана възможен благодарение на вас! Кадрите, които публикувате на вашия сайт, безспорно говорят за фотофрафския ви талант. Това, обаче, което всички бъдещи младоженци трябва да знаят, е че вие сте изключително коректни и отговорни към работата си...
Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Роси и Миро

Роси и Миро
октомври 2012г.

Ники и Маша, искаме от все сърце да ви благодарим за професионализма, търпението, отдадеността, креативността, настроението и великолепните снимки. Снимките са (притесняваме се, че каквото и да кажем ще звучи постно и сухо) удивителни и благодарение на Вас цял живот ще можем да се връщаме към този незабравим момент,така сякаш е реалност и се случва "тук и сега". Спечелихте си трима верни фенове - Роси, Миро и Пупа, която толкова много ви се радваше :) по нейния си начин. Благодарим ви отново и ви пожелаваме още много творческо вдъхновение, с което да радвате и други хора и много забавление:)

Сватбата на Ради и Весо

Ради и Весо
септември 2012г.

Ники и Маша, Изключително много ви благодарим за прекрасните снимки, които ни направихте в нашия специален ден! Вашето добро настроение и професионализъм ще останат незабравими за нас. По прекрасен начин уловихте всички щастливи и забавни мигове от този ден и ние, както и роднините и приятелите ни сме изключително впечатлени от крайния резултат! Личи си, че обичате работата си и ви пожелаваме все така да бъде! От все сърце ви желаем да сте много щастливи! Поздрави, Ради и Весо

Сватбата на Симона и Александър

Симона и Александър
септември 2012г.

Здравейте, приятели! Ники и Маша, вие сте повече от професионалисти, вие се превърнахте в наши приятели, защото се държахте именно така на Нашия ден! Когато получихме снимките, бяхме убедени, че ще са хубави, защото познаваме работата ви, но не сме вярвали, че ще седим 3 дни да ги гледаме и да им се радваме. С всяка снимка си припомняме миговете от този ден, нито един момент не е пропуснат да се заснеме, а да не говорим, че малките детайли, които сте запечатали ни впечатлиха още повече, оставихте ни без дъх. Благодарим ви от сърце, че бяхте с нас, успяхте да ни накарате да се чувстваме спокойни,бяхме истински щастливи! Сигурни сме, че всеки път когато решим да разгледаме това, което създадохте за нас, ще си спомняма с огромна усмивка за този прекрасен ден!

Сватбата на Силвия и Ивайло

Силвия и Ивайло
август 2012г.

Ники и Маша, Благодарим ви за професионализма и доброто настроение, с които отразявахте сватбеното ни тържество, благодарим ви за прекрасните снимки, на които сте запечатали най-красивите и вълнуващи мигове от нашия празник, благодарим ви за слайдшоу диска, който накратко пресъздава емоцията, щастието, радостта, любовта, които изпитвахме на този ден. Всяка снимка, направена от вас, е скъп спомен за нас. Надяваме се да имаме още много поводи за срещи. Запазете позитивизма, хумора, креативността, с които работите, за да радват снимките ви още много младоженци!

Сватбата на lili-bobi

Боби и Лили
август 2012г.

Ники и Маша, благодарим Ви за страхотните снимки, позитивното отношение и професионализма!!! Голям отбор сте!!! За нас беше привилегия да споделим този великолепен ден с такива готини млади хора като вас, които вече чувстваме и като наши приятели. Още веднъж сърдечно благодарим, че майсторски уловихте и съхранихте магията на нашия сватбен ден. Боби и Лили

Сватбата на Биляна и Кирил

Биляна и Кирил
август 2012г.

Не мога съвсем да изкажа колко много благодарност изпитваме без да използвам думи като магия, топлина и душа. Затова още веднъж едно просто мерси с надеждата, че ще ме разберете. Дано има още поводи да се срещаме, защото и двамата сте страхотни хора с настроение и отношение, които направиха половината ни сватба :)

Сватбата на Невена и Феликс

Невена и Феликс
юли 2012г.

И двамата със съпруга ми сме изключително впечатлени от крайния резултат. Снимките ни накараха да изживеем още един път този прекасен ден, който за мен мина изключително бързо. Успял си да уловиш не само всички важни моменти, но и онези малки интимни секунди, които говорят повече от думи - поглед, усмивка, сълза, докосване - снимки заредени с чувства. Благодаря ти също и за коректното отношение и за това, че ни накара да се чувстваме конфортно пред обектива ти.

Сватбата на Гери и Пресиян

Гери и Пресиян
юли 2012г.

Снимката казва много повече, от колкото една приказка. Добрата снимка спира момента, за да не избяга. Вие нарисувахте със светлина началото на нашата семейна история, запечатвайки всеки един миг от големия ден! Снимахте със страст и идея, желание и увереност, цветове и композиция. Като допълнение се включват усмивките и доброто настроение! Колкото и думи да изкажем за вашата работа, не би било възможно да опишем благодарността си към вас за това, че ни показахте нашия ден през вашите очи. Ние вярваме, че ще продължите да снимате със страст и желание. Пожелаваме ви да запазите своя вътрешен обектив в себе си, така че да пресъздавате уникални моменти през най-важния инструмент за фотографа - очите.

П.С. "Да правиш снимки е като да се разхождаш из кухнята и да си "пощипваш" от най-хубавите неща наоколо."
Даян Арбъс

Гери и Пресиян

Сватбата на Цветина и Кунчо

Цветина и Кунчо
юли 2012г.

Искаме да ви благодарим за прекрасните снимки, които по неповторим начин пресъздават един от най-хубавите дни в живота ни. И в трудни и тежки моменти, снимките ви ще ни връщат към хубавия спомен, който ни оставихте с тях и ще ни носят радост и настроение. Пожелаваме ви да творите все така: с вдъхновение, положителен заряд и старание! Надяваме се и занапред да имаме хубави поводи да ви търсим.

Сватбата на Екатерина и Николай

Катя и Нико
юни 2012г.

Много е трудно да се напише отзив за работата ви, без да се използват суперлативи. Почти невъзможно е, да бъдете критикувани, защото, колкото и да се опитваме да бъдем обективни, емоцията у нас - все още младоженците, не е угаснала, напротив, разпалихте онзи сватбен огън пак в нас с вашите невероятни снимки. Очаровани сме! Блестящи бяхте в сватбения ден и блестящ е трудът ви! За нас и всички онези, които се докоснаха до него... Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Тони и Боби

Тони и Боби
юни 2012г.

Ники,благодарим на теб и на съпругата ти за страхотните снимки които сте направили,за коректното отношение и затова че направихте най-важния ден в живота ни прекрасен. Пожелаваме ви много здраве, успехи и да радвате и бъдещите си клиенти така като зарадвахте и нас! Прекрасни сте!

Сватбата на Стефка и Велизар

Стефка и Велизар
май 2012г.

Ники, благодарим за вълнението, за емоциите, за усмивките, за невероятното чувство, което изпитахме докато разглеждахме снимките. Благодарим ти за спомените!!! Толкова много нежност, любов и незабравими моменти струят от тях. Щастливи сме, че беше до нас в един от най-красивите мигове в живота ни. Щастливи сме и днес, когато откриваме радостта от преживяното върху лицата на всички ни. Няма как да подминем и впечатлението си от начина, по който оформи и поднесе всичко. Пожелаваме ти много здраве на теб и семейството ти, нови творчески хоризонти и нека обичта към това, което създаваш бъде измерение за твоя висок професионализъм.

Сватбата на Нина и Ники

Нина и Ники
май 2012г.

Ники, Благодарим ти за: коректното отношение; позитивното ти настроение; хъса, с който не просто работиш, а твориш; професионалните ти и приятелски съвети; вниманието към всеки детайл; вслушването в желанията ни; огромната ти усмивка и прелестните произведения на изкуството - нашите сватбени снимки! Благодарим, че сподели и увековечи нашия празник!

Сватбата на Ангелина и Калоян

Ангелина и Калоян
март 2012г.

Благодарим на Ники и очарователната му жена за прекрасните снимки и настроението, което ни създадоха на сватбения ни ден! Надяваме се да има все повече лъчезарни и искренно усмихнати хора, които така да обичат работата си и да дават всичко от себе си, за да може да бъде запечатан по най-истинския начин един такъв хубав момент като сватба! Благодарим сърдечно!

Сватбата на Мариана и Георги

Мариана и Георги
март 2012г.

Привет, Ники! Тъкмо разгледахме снимките - прекрасни са! Всичко беше прекрасно! Благодарим ви, че бяхте част от Нашия ден! :)

Сватбата на Даниела и Георги

Даниела и Георги
февруари 2012г.

Здравей, Ники!:). Благодарим ти за прекрасните снимки и невероятното слайдшоу! С тях успя да ни накараш да изживеем отново сватбения си ден. Дарбата ти да "улавяш" непринудените щастливи моменти в живота, които няма как да си спомним иначе след време, е уникална. В повечето случаи хората се притесняват, ако някой постоянно щрака около тях, но на нашата сватба нямаше такова нещо – ти успяваш да предразположиш всички и да се чувстват комфортно и незабелязано да извличаш и показваш чувствата и емоциите на всички във всеки един момент. Няма как да забравим и безценните съвети, които ни даде не само при началния ни разговор, но и по време на цялата церемония. И не на последно място усетихме какъв отзивчив, слънчев и чаровен човек си – радваме се, че бе сред нашите роднини и приятели тогава. С твоята усмихната и лъчезарна съпруга, се постарахте 04.02.2012 г. да остане не само в сърцата ни, но и в първия ни семеен албум – благодарим ви!

Сватбата на Ромина и Милко

Ромина и Милко
януари 2012г.

Ники,едно огромно "Благодаря" от нас. Помогна ни да направим Заедно незабравимия и най-важен ден в живота ни възможен спомен Завинаги. От теб лъхаше не само професионализъм, но най-вече топлота и приятелско отношение, направи деня ни още по-усмихнат и ти желаем от все сърце колкото усмивки ни донесе на този ден да се удвоят щастивите мигове във Вашия живот. Сърдечни Благодарности и положителни емоции ЗаВиНаГи :) С уважение: Роми и Милко

Сватбата на Жана и Ники

Жана и Ники
декември 2011г.

Ники, благодарим ти за това, че запечата завинаги по най-хубавия начин този незабравим за нас ден! Имаме най-прекрасните снимки, благодарение на теб, които не спираме да разглеждаме всеки ден. Благодарим ти, че успя да уловиш всички важни за нас и нашите гости мигове! Щастливи сме, че точно ти беше част от нашата сватба и внесе в снимките ни емоции, чувства и настроение! Възхищаваме се на таланта ти! Успех за напред! Жана и Ники

Сватбата на Ина и Краси

Ина и Краси
декември 2011г.

Ники, сърдечно ти благодарим за прекрасните снимки ,които ни направи в един от най - хубавите дни в живота ни. Рядко се среща в днешно време човек, толкова отдаден на работата си, така сърдечен и усмихнат. Ти беше като наша сянка, ненатрапващ се, но винаги до нас, готов да дадеш съвет, когато се колебаехме за нещо. Пожелаваме ти да работиш все така усърдно, да продължаваш да снимаш и да радваш хората с прекрасните си творби. Дай боже ,ще те каним и напред във времето за кръщенета и други празници. Ина и краси

Сватбата на Катето и Любо

Катето и Любо
октомври 2011г.

Ники, за нас беше огромно удоволствие да се запознаем с теб! Щастливи сме, че беше толкова важна част от нашия ГОЛЯМ ДЕН, защото без теб, той нямаше да е същия. Ти създаваш настроение, предизвикваш усмивки, работиш с цялата любов и отдаденост, на които си способен. Знаехме, че сме избрали правилния човек за фотограф, но когато дойдоха и снимките, просто не ни се вярваше.Уникални са, всяка една секунда, всеки поглед, всяка емоция, изживяхме отново целия ден! А слайдшоуто наистина е короната на твоята работа! Страхотно е! БЛАГОДАРИМ ти, Ники! Благодарим, че направи този най-важен ден незабравим в истинския смисъл на думата!

Сватбата на Весела и Станимир

Весела и Станимир
юли 2011г.

Ники, благодарим ти от все сърце за невероятните снимки! Уловил си най-прекрасните мигове от сватбения ни ден и си сътворил вечни спомени за нас и близките ни. Благодарим ти за професионализма и отношението! Пожелаваме ти много късмет и творчески успехи!

Сватбата на Ели и Дани

Ели и Дани
юли 2011г.

Здравей Ники! Искаме да ти благодарим за снимките,които направи на нашата сватба! Прекрасни снимки и страхотно слайдшоу за най-хубавия и неповторим ден в живота ни, много усмивки и невероятни спомени!Удоволствие е да се работи с теб!Желаем ти здраве и много успехи!Поздрави от Ели и Дани

Сватбата на Александра и Бабак

Александра и Бабак
юли 2011г.

Едно огромно и развълнувано БЛАГОДАРЯ! Невероятни снимки, които отразяват настроението и множество прекрасни мигове, лица, чувства от този вълнуващ ден! История разказана в снимки от различни ъгли! Страхотен професионализъм, творчество и любов към работата! Благодарим ти, Ники!

Сватбата на Ради и Радо

Ради и Радо
юли 2011г.

Ники, искам да ти благодаря за страхотните снимки, както и за професионализма и вниманието, с което се отнесе към нас. Пожелаваме ти творчески успехи и всичко най-хубаво.

Сватбата на Дарина и Иво

Дарина и Иво
юни 2011г.

Ники, искаме да ти благодарим за доброто настроение, което ни донесе с присъствието си! Беше страхотен!!! Разглеждаме често снимките с приятели и се забавляваме с невероятните моменти, от нашето тържество, които си уловил. Бяхме сигурни, че ще ни изненадаш приятно, но ти даже надмина очакванията ни!

Сватбата на Стилияна и Тодор

Стилияна и Тодор
юни 2011г.

Ники, искам да ти благодаря за страхотните снимки, които си ни направил! Благодарение на тях наистина ще запазим спомените живи. Още в момента, в който публикувах част от тях и хората започнаха да се възхищават колко са хубави. Като ги разглеждаме и се връщаме в този прекрасен 18-ти юни. Така че още веднъж - Благодаря!

Сватбата на Катя и Мирослав

Катя и Мирослав
май 2011г.

Ники, много сме ти благодарни, че подари възможността да преживяваме този момент на нас и нашите близки още не един път. Ти възхитително пренесе настроението ни и атмосферата на деня в снимките си, и дори такъв детайл като оформяне на диска беше много елегантен, ти си истински професионалист. Твоята усмивка ни донесе много хубави мигове, благодарим ти, че беше с нас тогава.

Сватбата на Деси и Иво

Деси и Иво
май 2011г.

Здравейте! Ники беше човекът, който направи нашите сватбени снимки и ние му благодарим сърдечно за добре свършената работа, за ведрата усмивка, която беше на лицето му през цялото време, за съветите и идеите, които ни даваше, за прекрасните покани, които направи, за приятелското отношение, за ведрия му дух, за цялата енергия, която вложи на нашето тържество! Ники, снимките са красиви, живи и завлядяващи! Уловил си мига в тях, истинското и ценното. Показал си хората с техните емоции... Точно тези хора направиха сватбения ни ден вълшебен. Макар и на работа, ти беше част от тях и ние ти казваме още веднъж: искрено благодаря!

Сватбата на Василена и Ачо

Василена и Ачо
май 2011г.

Ники, благодарим ти преди всичко за невероятните снимки, за идеите, които ни даде, за креативността и за страхотната атмосфера, която създаде по време на сватбеното ни тържество!Резултатът: Един прекрасен спомен..., който сигурни сме, ще ни кара да се чувстваме още по-щастливи , именно гледайки нашите сватбени снимки!А на теб пожелаваме да бъдеш все така отдаден на това, което правиш и бъди сигурен , че добрите резултати винаги ще бъдат твой спътник! БЛАГОДАРИМ ТИ!

Сватбата на Стефка и Даниел

Стефка и Даниел
май 2011г.

Хареса ни позитивното и спокойно отношение на Николай Митев през целият процес на сесията. Имаше и кратък инструктаж който спомогна за премахване на нервността в началото на снимките. Николай беше винаги усмихнат и водеше вещо снимките. Може да импровизира на момента и така снимките се получават още по-естествени. Цялата сесия премина като на един дъх, а от резултата бяха доволни всички. Някои снимки направо станаха хит...Бихме потърсили Николай отново без колебание.

Сватбата на Йоана и Тодор

Йоана и Тодор Цветкови
май 2011г.

Сърдечно благодаря за отношението и съпричасността.

Сватбата на Вера и Румен

Вера и Румен Велинови
март 2011г.

Сърдечни благодарности, Ники ,за добрата ти работа, неуморната ти усмивка и лъчезарното излъчване. Прекрасните снимки, които ни направи ще съхранят този специален и единствен момент в живота ни и ще предизвикват с годините същите емоции, които изпитвахме в този ден.

Сватбата на Гери и Владо

Гергана и Владимир Ванкови
октомври 2010г.

Макар и със закъснение, изказваме благодарност. Страхотен спомен ни остана благодарение на страхотния ни фотограф! Зимна сватба, която Ники успя да превърне в зимна приказка. Това е Вашият фотограф, няма да съжалявате!

Сватбата на Влади и Тони

Влади и Тони
октомври 2010г.

С няколко думи искам да споделя прекрасните впечатления, които остави у нас Ники. През цялото време подхождаше много професионално, имаше куп идеи и неуморим ентусиазъм за работа! Горещо го препоръчвам на всички! Най-добрият фотограф! БЛАГОДАРИМ ТИ, НИКИ!

Сватбата на Мария и Асен

Мария и Асен Каранедеви
октомври 2010г.

С искрени благодарности за това, че увековечи най-специалния ни ден, за твоята креативност, подкрепа и търпение, за прекрасните идеи и за нестихващата ти енергия. Не ти пожелаваме успехи, защото за професионалисти като теб, успехът е съдба. Пожелаваме ти само да си все така ентусиазиран към работата! Благодарим ти от сърце!

Сватбата на Стела и Андрей

Стела и Андрей
септември 2010г.

Невероятни, вълшебни и приказни мигове е "хванал" Ники! Благодарим ти безкрайно много и се радваме на твоят талант и всеотдайност!Пожелаваме ти никога да не загубиш усета и желанието, с които твориш!

Сватбата на Гергана и Велизар

Гергана и Велизар
август 2010г.

Ники, искаме да ти благодарим сърдечно за тези невероятни кадри, всички запечатани емоции, толкова живи снимки, които ни карат да преживеем вълнението на сватбения ни ден отново и отново!!!

Сватбата на Нора и Ники

Нора и Ники
август 2010г.

Ники, благодарим ти за всичко – за прекрасното отношение, за хубавото настроение, за желанието, с което си свърши работата! От снимките още ми се вие свят, толкова много и толкова трудно за подбиране на най-хубавите, защото най-хубавите бяха много! Желаем ти да си все така посветен на това, което правиш, и да го правиш все така с хъс и желание!

Сватбата на Йоана и Дани

Йоана и Даниел
август 2010г.

Когато сватбеното тържество е вече част от миналото... остава само спомена от снимките, а тези които Ники направи за нас са наистина красиви! Благодарим ти, Ники!

Сватбата на Мария и Георги

Мария и Георги
август 2010г.

Ники страхотни снимки!!! Надмина очакванията ни. Всеки един детайл и всеки един момент е запечатан завинаги... А за slideshow-то просто нямаме думи.....уникално!!! Благодарим ти за добре свършената работа!!! П.С. Вече спечели като клиентки няколко наши приятелки...само сега трябва да чакаме да дойдат техните сватби :)

Сватбата на Магда и Сирил

Магда и Сирил
август 2010г.

Ники, благодарим ти много за страхотните снимки, които отразяват всеки детайл от този красив ден!

Сватбата на Цецка и Деян

Цецка и Деян Милеви
юли 2010г.

Снимките са прекрасни/невероятни - това е мнението на всички, които са ги видели! А твоят ентусиазъм е просто изключителен, завиден и заразителен :))) Продължавай в същия дух, много ползотворна и креативна работа както до момента!!!

Сватбата на Веси и Георги

Веси и Геш
юни 2010г.

Неуморно креативен и заразително ентусиазиран! Доверихме му се напълно и не сбъркахме!

Сватбата на Анелия и Иван

Анелия и Иван
май 2010г.

Каквото и да кажем относно снимките, то няма да бъде достатъчно...прекрасни, невероятни, страхотни...всичко е толкова реално и истинско, че всеки път когато гледаме тези снимки се връщаме в онзи прекрасен ден :) Благодарим за всичко - за отношението от първия ден, в който се запознахме, за всеотдайността и точността! Перфектен си в работата си - продължавай да радваш още хора - заслужава си :)

Йовка и Венци

Йовка и Венци
март 2010г.

Благодарим ти, че направи най-прекрасния ден в живота ни незабравим! Всеки път когато разглеждаме сватбените си снимки, се вълнуваме по същия начин както в деня на нашата сватба. Страхотният професионализъм и вниманието, с което ни обгради, ни накараха да се чувстваме специални. С пожелание за много успехи и повече усмихнати лица пред обектива!

сем.Андерсън

Сем.Андерсън
декември 2009г.

Нашето семейство иска да ви благодари за невероятните снимки, които ни направихте. Адски много ни харесаха и на нас, и на всички наши познати, роднини, приятели. Искаме да Ви пожелаем успешна година. Правете още млади двойки щастливи, както направихте нас.

Елизавета и Георги

Елизавета и Георги
ноември 2009г.

Всеки ден, когато разглеждаме нашите сватбени снимки, усещаме празника отново и отново...Много благодаря за вашата творческа работа!!!