Биляна Цанева – водеща за вашия изнесен ритуал и сватбено тържество на български, английски или испански

Биляна Цанева - сватбена водеща

Биляна Цанева от сватбена агенция “Алегрия” е едно от популярните имена в сватбения бранш, като освен водещ на сватби, е и сватбен организатор, както и стои в основата на сватбено изложение Wedding Expo Alegria.

Биляна води сватбени тържества на три езика – български, английски и испански. Справя се еднакво добре като водеща на изцяло български сватби, така и на такива с международно участие, в което се налага двуезично водене и симултанен превод. Зад гърба си има над 100 интернационални сватби. Биляна е от София, но е била сватбена водеща в цялата страна. Водила е сватби в Благоевград, Банско, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Русе.  Имала е сватби и в чужбина – Испания, Италия, Македония.

Длъжностно лице за изнесен ритуал

Водеща по време на изнесен ритуал

Стреми се да прави сватбите по-весели – с шеги, закачки, забавни игри и ритуали. Съобразява се с индивидуалните желания и вкусове на младоженците и може да предложи сценарий, който да отговаря на вашите потребности и представи за сватбата ви.

За последно имахме удоволствие да работим с нея на българо-словенска сватба в резиденция “Тера”, като Биляна първо влезе в ролята на длъжностно лице и водеше на български и английски изнесения ритуал в градината на резиденцията, след което посрещна младоженците в ресторанта под аплодисментите на гостите, а с развитието на вечерта провеждаше ритуалите и игрите от сватбения сценарий, така че да бъдат забавни и интересни за всички гости. На същата сватба имаше и няколко музикални и фолклорни изпълнения, поздравления и изненади, тоест натоварена програма, но всичко протече балансирано и беше добре позиционирано и поднесено във вечерта.

водещ за сватби

Снимка е предоставена от Биляна Цанева

За озвучаването и музиката на сватбата, Биляна работи в екип с опитни дисководещи – DJ Слави и DJ Тони, но също така се e сработвала успешно и с повечето от популярните сватбени диджеи.

Ако търсите сватбен водещ или водещ за изнесен ритуал, Биляна Цанева е на ваше разположение за сватбата ви в цяла България, както и в чужбина. Можете да се свържете с нея чрез телефон: +359 895 099 610, mail: wedding@alegriabg.com, както и да разгледате нейните предложения, цени, снимки и клипове на сайта й.

Водеща на сватби

Снимката е предоставена от Биляна Цанева

Сватбена водеща

Снимката е предоставена от Биляна Цанева. Водещ на изнесен ритуал в ресторант „Лебед“

Водеща за изнесен ритуал

Снимката е предоставена от Биляна Цанева

* Тази публикация е спонсорирана от Биляна Цанева.  Ако и вие желаете да присъствате в блога ми, погледнете тук.


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *