Избрани снимки от сватбите ни през 2021 година

Представям ви избрани кадри от сватбите, които заснехме през 2021 година със съпругата ми, с Димитър Чакъров и с Алекс Марков. Отразявят представата ми какви моменти трябва да се преследват в една сватба – акцент върху непринудените мигове, много усмивки и реални хора, които понякога се случва да имат и двойна брадичка.

И през изминалата година не се научих да снимам заря като хората – все пак компенсирах с кълнеж и паническо щракане, което доведе до някои случайно добри резултати. Също така за пръв път през изминалия сезон, а аз съм 12 години сватбен фотограф, снимах младоженец и булка на пясъка пред морето. Какво облекчение, че след толкова време можах да си отговоря на въпроса как по дяволите махат хората после всичкия полепнал пясък по краката си, за да обуят пак чорапи и обувки. То имало чешмичка.

В заключение искам да благодаря на FlapJack с орехи и Oshee Vitamin Water, с които човек може да си снима и 30 часа без да изглежда, че е умрял. :-))))


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *