Кумовата реч, на която толкова се смях, че си изпуснах фотоапарата :(

Една от най-забавните, издържани и добре поднесени кумови речи, на които съм имал възможност да присъствам:

Скъпи младоженци, уважаеми родители и драги гости,

Да си призная в момента се чувствам изключително напрегнат, тъй като Орлин ми каза, че ако сега се справя добре, ще ме направи кум и на следващата му сватба.

Първо искам да благодаря на шаферките, тъй като те изглеждат чудесно днес и са надминати по красота единствено от прекрасната булка. И господа, сигурен съм, че ще се съгласите с мен, че днес е един много тъжен ден за свободните мъже, тъй като още една красавица напусна списъка на „свободните”. И дами, сигурен съм, че ще се съгласите с мен, че днес денят ще мине без особени вълнения.

Орлин изрично ме е помолил да се въздържа от споменаване на каквито и да е бивши гаджета и за съжаление това скъси и без това не толкова дългата ми реч с 3 секунди, но това е мъжа на вечерта и аз ще уважа неговото желание.

Когато Орлин ме запозна с Поли за пръв път, си помислих колко приятелски настроена, мила и очарователна е тя и през цялото време се надявах за нещо, за което Ганчев и всичките съученици на Орлин ще ме разберат. Орлин само да не й покаже торбата с лафчетата.

PO_0850

Бих искал да споделя с вас 6 малки мъдрости:

  1. Никога не си лягайте скарани, винаги стойте и се карайте.
  2. Най-добрият начин да запомниш годишнината е да я забравиш веднъж.
  3. Винаги помнете тези три малки думи – Права си, скъпа!
  4. В трудни моменти винаги се сещайте за полезните думи на Оскар Уайлд – „Жените са създадени, за да бъдат обичани, а не разбирани.”
  5. Всички двойки, които присъстват тук, моля да се погледнат един друг в очите. Сега гледате човека, който статистически е най-вероятно да Ви убие.
  6. Винаги се старайте да се разбирате с родителите си. В тази връзка баща ми беше казал, че веднъж не си говорил с тъщата 18 месеца – „Не че не я харесвам, а просто не исках да я прекъсвам.” 

Добре… Нека кажа, какъв късметлия си ти, Орлине, че ще си тръгнеш днес със съпруга, която е топла, обичаща и грижовна, такава която е забавна и излъчва чар, където и да се намира. И Поли – каква щастливка си ти днес, че си тръгваш с разкошна рокля и прекрасен букет!


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

9 thoughts on “Кумовата реч, на която толкова се смях, че си изпуснах фотоапарата :(

  1. Сибил Генчев 22 ноември 2014 в 19:05

    Последната част липсва, но нека тези, които ще плагиатстват, да сложат нещо и от себе си! 🙂

  2. Ivelina 26 ноември 2014 в 11:55

    Хехе, чиклитски стил и не съм сигурна как би се приела такава реч от страна на по-старото поколение в България, но на мен ми допада и ме усмихна!

  3. Галя 8 ноември 2019 в 14:00

    Ха, ха, ха….Орлин ще си тръгне с прекрасна съпруга, а тя – с разкошна рокля и букет!….ха, ха, ха…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *