Илиян Матушев – сватбено видеозаснемане в София и цялата страна

Видеозаснемане Матушев

Илиян Матушев освен великолепен балетист, както се вижда по-горе е и един от българските сватбени оператори, които връщат доверието в сватбеното видеозаснемане, като предоставят на младоженците впечатляващи и ярки спомени, които служат за реклама не само на него, но и на целия сватбен бранш. Защото когато някой гледа хубав сватбен филм или трейлър, той си казва „Искам и аз такъв!“  Разгледайте неговия cine blog, в който публикува филми, заснети с камера с голяма матрица, която осигурява велоколепна дълбочина и цветност на кадрите. 

Работата между фотограф и оператор изисква известно стиковане и правенето на компромиси и от двете страни през сватбения ден. В този смисъл ние работим отлично като екип с Илиян, но истината е, че с който и фотограф да го ангажирате, на последния ще му бъде лесно да работи с него.

По-долу съм публикувал два от великолепните кратки сватбени клипове, които прави Матушев. Този формат на представяне на сватбата е страхотен, защото е с продължителност в рамките на само един музикален клип, може да му се наслаждавате безброй пъти и винаги ви връща към емоциите от онзи страхотен ден.  Достатъчно малък е и за да го споделите с вашите приятели в интеренет 🙂

Както вече споменах клиповете са заснети с камера с голяма матрица (SLT камера, аналогът на DSLR фотоапаратите при Sony).  Когато обмисляте видеозаснемането за вашата сватба, имате един глас от нас точно за този тип заснемане. Независимо, че е по-скъпо то осигурява качество и усещане като от кино филм.

 

 

С Илиян имаме удоволствието да се познаваме от няколко години, така че преди да отворите сайта му – http://matushev.com, за да видите там цени и заети дати,  разгледайте и няколко компроматни снимки с него 🙂

Илиян Матушев Илиян Матушев

Илиян Матушев - видеозаснемане

Илиян Матушев - видеозаснеманеИлиян Матушев - Видеозаснемане
Илиян Матушев - ВидеозаснеманеНиколай и Илиян

 


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

1 thought on “Илиян Матушев – сватбено видеозаснемане в София и цялата страна

  1. OvivO 31 май 2012 в 11:37

    Илиан е позитивен и креативен. Не само, че снима от различен ъгъл, но и монтира много добре, като всичко се случва в такт с музиката, която грижливо подбира. Резултатът е интригуващ филм. Разбира се, не трябва да пропускаме и теб, Ники. В тандем вие двамата работите перфектно и младоженците не бива дори за миг да се притесняват за артистичното запечатване на сватбения им ден.
    Вие двамата заснехте нашата сватба на 22.05.2011.
    Възможно е скоро време да се виждаме и по други вълнуващи за нас поводи 😉
    Поздрави,
    ДесивО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *