Фотобудка Photo King – славни спомени на хартия от сватбата за вас и вашите гости

Photo KingФотобудка или фотокабина Photo King е любопитно устройство с размери на хладилник „Мраз“, поставен върху бар стол, което прави снимки със студийно качество, които след това отпечатва за секунди, изпраща по имейл или пък директно качва във Facebook за ужас на най-пияния от компанията.

Тази година имах удоволствието да се засека на три сватби с Яни и Явор – младите хора, които стоят зад Photo King и които впрочем изработват фотокабините лично с голямо количество инженерна мисъл и съвсем малко чук, клещи и тел.  Сигурен съм, че през следващия сватбен сезон ще се засека с тях на още много събития. Те са автори и на интуитивния софтуер, задвижващ фото будката, който позволява ползването й от всеки, който е достатъчно висок да стигне до единия от двата тактилни екрана. Дори и баба ви.

Photo King

И на трите сватби интересът към фото кабината от страна на гостите беше сравним с този на дете към тежките предмети около него, за които току що е открило, че при запокитване в пространството издават вълшебен звук!  Допълнителен wow ефект генерират изкуствените мустаци на клечки, екстравагантни шапки, очила, табелки, автентичната хавайска китара, специалните фонове и надписи по снимките, които се осигуряват заедно с фотобудката. Извадените на хартия снимки пък, които гостите отнасят към масите си,  играят ролята на примамка и за останалата част от гостите да си направят по няколко щури снимки.

Photo king

Photo King могат да играят роля на подаръчета за гостите, тъй като както съм писал в една друга статия в блога – те често са мисията невъзможна. Също така бихте могли да помолите вашите гостите да се снимат и да напишат пожелание до залепената снимка във вашата книга за пожелания.  Защо пък не и да напишат пожеланието си в една дума с тебешир върху дъска и да се снимат с него? 🙂

Photo King са отлично допълнение не само за сватби, но и за корпоративни събития от всякакъв тип – тийм билдинги, коледни партита, презентации на нови продукти,  коктейли и празненства с клиенти и други.

photoking-4-1

Повече информация за Photo King можете да откриете на сайта им: http://wedding.photoking.bg/ (Създаден специално за младоженци.) или пък на  http://photoking.bg, можете да им станете приятели във Facebook или пък директно да им звъннете на +359898654323.  Яни и Явор ще ви изпратят повече информация за техните услуги, ще обсъдите дизайна на вашите снимки с персонализирани фон и рамка, съвпадащи с цветовете и стила на вашето събитие, както и всички други въпроси, които изникнат в процеса 🙂

Фото будка от Photo King

Фото будката отпечатва снимките ви или пък ги изпраща на вашия имейл или директно на смартфона ви.

photoking-3

3 6 7

* Този пост е с рекламна цел и е спонсориран от фотобудки „Photo King“. Дори и без него, с удоволствие ще продължавам да ги препоръчвам и дори бих ги поканил за мои събития.  Свържете се с мен, ако желаете и вие да присъствате в блога ми.

 


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *