Координати на поп и рок музикални групи и изпълнители за вашата сватба

Музиканти за сватба

Групата на Пецата

Един от най-вълнуващите моменти, които можете да създадете за вас и за вашите гости (освен разбира се спонтанното изпускане на сватбената торта по време на внасянето й) е участието на музикална група или певец на вашата сватба.  И докато ангажирането на фолклорна формация или оркестър за народна музика е сравнително лесно, то при изпълнителите на поп и рок музика има повече търсене и недостатъчно предлагане. Ето защо стартирам публикуването на списък с банди, които можете да ангажирате за сватбата си.

Преди това няколко уточнения 🙂
– Включването в списъка е безплатно и ние нямаме никаква посредническа роля. Не гарантираме за качествата и уменията на никого от лицата. Вие следва да се уверите лично в тях, като разгледате материали на съответния изпълнител.

– Освен ако групата/изпълнителят изрично не го предлага като услуга, следва задължително (тук съм сериозен като ядрена подводница) да ангажирате и сватбен дисководещ, който да се грижи за музиката между изпълненията на групата, както и да води програмата на сватбата.  Не става без дисководещ.

– Предварително уговорете с групата/изпълнителя:  1) Списъкът с песни, които ще се изпълняват. Вашите гости най-вероятно ще откликнат най-много на кавърите на хитовите и танцувалните песни на най-популярните изпълнители и в по-малка степен на авторски парчета, на меланхолични или пък отпускащи песни.  2) Следва да уговорите изрично и колко време, с колко прекъсвания и докога ще свири групата.  Примерен вариант – 1:30 часа – 2 пъти по 45 минути. 3) Следва да откликнете на изискванията на групата – колко време ще им бъде необходимо за разполагане на техниката, ще им трябва ли съдействие и какво от вашия дисководещ,  от управителя на ресторанта във връзка с достъпа, от сватбения агент във връзка с украсата и т.н.;  4) Следва да осигурите на вашата група и/или изпълнител  напитки, както и храна.  Качеството на дадена творческа работа е тясно свързано с това изпълнителят й да се чувства комфортно по време на изпълнението.

– Всеки поп и рок изпълнител, който желае да се включи в този списък може да се свърже с мен.

Ето го и списъка 🙂

 

X-R@Y

X-R@Y

Група X-R@Y е създадена през 2006 г. Гласове, акустична китара, гъдулка, кахон и перкусии – това е рецепта за десетките им незабравими концерти и изпълнения. През 2010 г. те са една от сензациите на първия сезон на „България търси талант“. Свиренето на частни партита и сватби, музикантите успешно комбинират с концерти в различни клубове и участия на фестивали и с авторска музика, включително и в чужбина.

Ако искате да се забавлявате с най-доброто от българската и световна музика от последните 60 години, смесено по завладяващ начин и с добавена гъдулка и български народни елементи и ритми, вашият избор несъмнено се казва група X-R@Y. Можете да поръчвате и ваши любими песни, които музикантите ще приемат за истинско професионално предизвикателство и ще се постараят да ги изсвирят по невероятен и уникален начин специално за Вас.

За контакт:Николай Николов, 088 793 8382, x.ray.bg@gmail.com

 

 

ЦВЕТИ ВЕСЕЛИНОВА

Цвети Веселинова

Познавам Цвети като певицата с изумително широк репертоар от песни (в това число съвременни песни, евъргрийни и народна музика), което успя да създаде незабравимо настроение на сватба, на която бях сватбен фотограф. Присъствието й беше позитивно, усмихнато и въпреки харизмата си, някак успяваше да не измества младоженците от светлините на прожекторите.  Горещо препоръчвам!

Можете да откриете Цвети във Facebook, както и на сайта й.

 

БАНДАТА НА ПЕЦАТА

Уникално добра банда, която можете да поканите на сватбата си. Аз със сигурност бих ги поканил, ако се женех сега. Често можете да ги чуете и в клуб Swinging Hall в София.

Контакти: +359 882 282 939, Facebook

 

RESPONSE

Response - София

Бандата е от София.  Освен в клубове имат зад гърба си повече от 30 сватби, както и частни и корпоративни партита.  Звучат чудесно и са много атрактивни на живо, в което успях да се убедя лично 🙂

Групата се състои се от: Елена Станимирова – Ели – вокали;  Ангел Славчев – Ачо – барабани; Калин Сергеев – Калчо – клавири, вокали; Георги Георгиев – бай Жоре – бас, вокали; Росен Механов – Роско – китари;  

Стил: Rock, Pop, Rock’n Roll, Alternative, Punk, Funky, Jazzy

Видео:  The Beatles – Get Back, Pharrell – Happy,

Контакти: Георги Георгиев – 0898431061, 0878770952
Facebook страница на бандата

 

E79

e79

Групата е основана 2014 година. Свири главно по частни партита, сватби, корпоративни събития, пианобарове и клубове. Музикантите имат дългогодишен музикален опит натрупан във Финландия, Швеция, Корея, Турция, Германия.

Членове: Георги Георгиев – бас и вокал, Емо – китара и вокал, Калоян- барабани и вокал
Борис Самаринов- вокал, Борислав Бориславов- клавишни.

Репертоарът им включва широк спектър от диско, поп, рок, латино, рокендрол, руски, италиански и български песни.

Контакти: Георги Георгиев – 0898431061, 0878770952 (Член и представител и на по-горната група – Response)

ALEXANDROFF RAGTIME BAND

alexandroff-ragtime-band

Джаз формация от София с над 25 годишна история. Можете да ги откриете във Facebook, YouTube. За контакти – Румен Александров, 0885 757 659, 0988796 032

 

FANDANGO

fandango

Група „Фанданго“ е българска рок банда от Бургас, създадена през 1998 година.  След 10-годишно затишие през месец март 2014 г. група „Фанданго” издава новия си албум „Както преди“. Групата е в почти напълно обновен състав – фронтмен и създател на групата е Христо Стефанов, а новите попълнения са китаристите Йордан Йорданов и Детелин Йосифов, а на барабаните е Христо Коев.

Бандата има огромен репертоар, включващ незабравимите авторски песни на групата както и огромна част от любимите Ви песни на групите от поколението на Whitesnake, Deep Purple и Rainbow.

Можете да ги откриете във Facebook и на имейл: fandangox@abv.bg

YouTube:
Фанданго – Както Преди
Фанданго – Life Is A Beauty
Фанданго – Пътят

TORTILLA FLAT

tortila-flatTortilla Flat е банда от София, създадена през 2004 година. Членовете й са Теодор Обретенов – китара и вокал (2004-2013), Теодор Минчев – вокали (2013-),  Любен Обретенов – китара и вокали, Ивайло Радев – бас китара и Константин Костов – барабани и вокали.

През 2008 г. „Тортила флет” записаха първия си албум, а три години след това и втория си диск, озаглавен “Made in China, майна”. Заглавното парче от този диск се превърна в един от големите хитове на българското ъндърграунд пространство. През 2013 година групата завърши третия си диск, озаглавен „Кривонделина“.

В кавър-сета на групата присъстват парчета на Ролинг Стоунс, Бийтълс, Лени Кравитц, U 2, Queen, Стиви Рей Воун, Foo Fighters, Браян Адамс, Red Hot Chili Peppers и много други.

Tortilla Flat е чест гост на сцените на клубовете из страната, както и на по-големите фестивали.

YouTube:
Lenny Kravitz – Are you gonna go my way
The Rolling Stones – Jumping Jack Flash
Tortilla Flat – Made in China, Майна

За контакти: Любен Обретенов – 0887 379580

 

D.VINE

dvine

Група D.VINE изцяло дамска поп и поп-рок банда създадена преди 5 години, с професионална подготовка и богат опит на голяма (фестивална/ концертна/ събитийна) и малка (клуб/ пиано бар/ irish pub) сцена.  Членове са: Ирина Русимова – вокал, Таня Апостолова – клавишни и вокал, Поли Петрова – бас и вокал, Ани Кънева – китара, Sun Dessi – ударни.

Репертоарът на D.VINE включва над 140 световни хита в стиловете поп и поп-рок, включително: утвърдени световни хитове на Tina Turner, James Brown, Bon Jovi; български и руски евъргрийни; най-актуални хитови парчета от 2013 и 2014 г. – от репертоара на изпълнители като Maroon 5, Ella Eyre, Rudimental и др.

Репертоарът винаги се съобразява спрямо стилистиката и изискването на организатора на конкретното събитие. Част от парчетата се представят в авторски аранжименти.

За всяко събитие стилистиката и визията се съобразяват индивидуално – можем да предложим визия във всички цветови нюанси. Работим с едни от най-добрите стилисти по отношение на перфектния и модерен съвременен стайлинг на D.VINE.

В случай че желаете да направим музикалната програма за Вашия празничен ден – можете да се свържете с нас на тел: 0885 76 20 17 – Тина Коилова

Официално промо видео на групата:

Лайв видео от Strumica Open Festival 2014:

Официална страница в Facebook на D.VINE: http://www.dvine.bg/

 

FACES

faces-small

Група Faces е основана от фронтмена й Димитър Новачков през 2003 г.  Освен кавъри на известни изпълнители ( the Beatles, Rolling stones, Bob Marley,RHCP, Kings of leon, Oasis, U2, Elvis Presley, Pearl jam, Nirvana, the Doors, Jason Mraz, AC DC, Guns’N’Roses,Robbie Williams и др.) музикантите от Faces свирят и своя авторска музика.

Към основните музиканти се присъединява и талантливата певица Николина Тодорова като гост – изпълнител за сватбени тържества, частни партита и специални събития с изпълнения на кавъри на любими певици като Rihanna,Jessy J, Amy Winehouse,Adelle,Zaz, Anouk, Lykki Li.

Във Facebook страницата на групата ще откриете още информация, както и клипове.

 

BELCANTO

Белканто

Квартетът Belcanto е популярен от телевизионното предаване X Фактор от 2015 година. Можете да откриете повече за тях на сайта им.

 

Кристиян Янкулов

Кристиян Янкулов

Кристиян Янкулов е български поп певец, известен с участието си в четвъртия сезон на Х
фактор, където се нарежда сред финалистите. Има голям сценичен опит, който включва
участия на фестивали, турнета със симфоничен оркестър, сватбени тържества, частни партита и рождени дни. Благодарение на чувството му за хумор и харизмата му, той успява да зареди и развълнува всяка публика. Сет листа на Кристиян включва песни на  включва евъргрийни, джаз, български поп и естрада, като започнем от Франк Синатра, Майкъл Бубле, Стинг, Джордж Бенсън, Ерик Клептън до Любо, Графа, Д2 и Васил Найденов.

За контакти: 0884925625, kristiyanyankulov@abv.bg или фейсбук страницата му

 

Илко Василев – BAZiLEO

Илко Василев - BAZiLEO

Илко Василев-BAZiLEO е поп, рок и джаз певец. Изпълнява кавъри на обичани от всички поколения хитове от 80-те години на 20-и век до днес – от поп, денс и рок до латино и джаз-стандарти на английски, италиански и руски език. Репертоарът му включва също авторски песни на български и на английски език.

Най-новият му проект за участия по клубове, корпоративни партита и семейни
тържества носи името „BAZiLEO: The Sexiest Hits“. В него са подбрани „най-горещите“ заглавия на световните звезди Tom Jones, Elton John, Robbie Williams, Ricky Martin, Elvis Presley, Ed Sheeran, Usher, Jason Derulo, Michael Buble и др.

С характерния си топъл и мъжествен маниер на пеене Илко Василев-BAZiLEO превръща всяко участие на клубна сцена, в пиано бар, на корпоративно парти или семейно тържество в завладяващо изживяване.

За контакти с  Илко Василев: 0899 442 881

 

 


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

2 thoughts on “Координати на поп и рок музикални групи и изпълнители за вашата сватба

  1. Елена 18 януари 2022 в 22:05

    Здравейте,
    Бих искала да Ви попитам дали през изминалата 2021 година сте участвали в сватба, на която е свирила Бандата на Пецата?
    Бихме искали да ги ангажираме за нашата сватба. Знаете ли дали групата все още поема такива ангажименти?

    Благодаря,
    Елена

    1. Николай Митев Автор19 януари 2022 в 09:11

      Здравейте,

      Миналата година не съм го виждал на сватби. Отнякъде чух, че за в бъдеще щял да прави one man show, което на мен също ми звучи доста добре, но повече информация нямам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *