Ревю на сватбен планер от planinwhite.bg

Сватбен планерПреди няколко дни видях реклама на нещо, което се казва сватбен планер.  Отворих сайта и ми стана любопитно, защото това е нещо на хартия, а пък сега всичко записваме и плануваме дигитално на Excel, Google Keep и т.н.  Обаче всъщност аз си обичам хартията и си драскам всичко предимно на листчета, в тефтери, папки и други.

Идеята за сватбения планер е на Валентина, която го предлага през сайта си https://planinwhite.bg/planner-offer/ на цена от 99 лева към февруари 2021 година.

Писах на Валентина, тя много се зарадва и сподели, че си е организирала сватбата с моя блог. Съответно се съгласи да ми изпрати един сватбен планер, за да го разгледам и още на следващия ден имаше пратка за мен в офиса на куриера! 🙂

Какво представлява сватбения планер?

Сватбеният планер е папка с рингове, която съдържа:

  • Химикал с триещо се мастило;  (Проверих – трие се!)
  • Листи с различни стикери, с които да си направите план за разположение на гостите в сватбената зала и не само;
  • Образци от популярни шрифтове, хартии и илюстрации на различни печатарски техники;
  • Множество бланки, покриващи почти цялата организация на сватбата и етапи на сватбения ден.  Бланка за бюджет,  за списъка с гостите, за сватбения фотограф, видеографа и дисководещия и много други;

Как ми се струва?

Харесва ми!

Първо си мислех, че такъв продукт би трябвало да бъде под формата на тефтер, но след като ми светна, че така можеш да си добавяш допълнителни джобове с информация и всичко да е супер прилежно, си казах, че това всъщност е гениална идея.

Тази папка е супер удобна да съхранява на едно място всичко свързано със сватбата и когато след години имате скандал с мъжа си, дали някой си е бил гост на сватбата или не и кой е хванал букета, да се сетите, че тези неща ги имате записани. 

Бланките вътре са полезни, защото съдържат насочваща информация за това какви стъпки има в организацията на сватбата.

Мострите за шрифтове ми бяха супер полезни, защото научих няколко нови и хубави шрифтове на кирилица, които мога да използвам в моята работа.

Казано накратко – планерът помага за онагледяване на организацията, за улесняване на процеса, вълнуващ е за работа, защото можеш да лепиш стикерчета и сам по себе си ще се превърне в скъп спомен!

Подарък за бъдещи младоженци

Според мен сватбения планер би трябвало да се котира много като подарък за бъдещи младоженци от страна на техните родители, кумове, приятели, а защо не и като намек, че е време да се помисли за сватба, какъвто намек вие разбира се знаете, че не е уместно да правите, ама що пък не 🙂

Минусът на сватбения планер

Поради големия размер, вероятно няма да можете да го носите навсякъде с вас. 🙂

Настоящата публикация не е спонсорирана.
Публикувана е на 6 февруари 2021 година.
Автор: Николай Митев – всички снимки са мои.


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *