Фолклорна формация Зевзеци

zevzeci-nmitev-smallФолклорна формация „Зевзеци“ са винаги усмихнатите Аско, Заско, Дани, Жасмина, Ани, Мица, Петьо, Галя, Гриша, Виктория, с които се засичаме често през сватбения сезон и които винаги успяват да създадат много емоция, шум и ръкопляскания от гостите на сватбата, защото танцуват с заразителна енергия и ярко присъствие.

Зевзеци

Освен с позитивизма си „Зевзеци“ ми допадат и с това, че могат да бъдат много гъвкави по отношение на брой изпълнители, концепция и продължителност на програмата, тоест могат да предложат вариант, който да е „по мярка“ на почти всяка една двойка младоженци.

zevzeci-02

В „мини“ формат  формацията ще участва на Вашата сватба с двама танцьори, които ще се надиграват с Вашите кумове по време на традиционния ритуал „Кумова ръченица“. В добавка с един или повече страхотни музиканти също в носии, те могат да създадат весело настроение с традиционен народен привкус по време на взимането и извеждането на булката. В състав от 4-ма или 6-ма танцьори и няколко варианта за програми Зевзеците ще покажат на Вашите гости емоцията  на българските народни танци, а след това и ще ги изправят в състезание по ръченица, което нищо чудно да бъде спечелено от вашия състудент Хайнрих от Карлсруе.  Всичко това може да бъде съчетано и с великолепното изпълнение на народни песни от певиците на формацията.

600_4382

Повече снимки, клипове и информация за предлаганите услуги можете да откриете сайта им – http://zevzeci.com

nmitev.com_NP_0349 nmitev.com_NP_0061 nmitev.com_ET_0852 MD_0947

 


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *