Сватбата на Петя и Иван в Ловна резиденция Скалско

Ако планирате сватба в Ловна резиденция Скалско, организацията на Петя и Иван е добър пример как би могъл да протече сватбения ви ден, ако не искате съвсем да се придържате към формата „всичко на едно място“, към която предразполага локацията.

Впрочем сватбата се състоя през 2018 година, а дата не е случайна –  в същия ден през 1958 година се оженили дядото и бабата на младоженеца, които вечерта под аплодисментите на всички гости разрязаха специално подготвена за тях юбилейна торта!

Подготовката на Петя беше в старовремска къща в архитектурния резерват Боженци.  Селото е на 20 километра от Ловна резиденция Скалско и също е много подходящо за сватби. Красиво е, с много зеленина и запазена възрожденска архитектура.  Там премина и взимането на булката, след което беше предвиден освежаващ коктейл в градината на близкото заведение.

От „дома“ на булката до църквата младоженците и техните гости се придвижваха пеша, което създаде приятна емоция, напомняйки на старите български сватбени традиции.

След венчавката отделихме малко време за снимки и отпътувахме към Ловна резиденция Скалско, където на поляната до басейна ни очакваха гостите за церемонията по сключване на брак, а пътуващите бармани от Nomad Barman приготвяха коктейли с такова темпо, че се притесних дали ще успеем да реализираме церемонията без гафове 🙂

Мястото около басейна е перфектно както за церемонии, така и за снимки с гостите особено в часовете преди залез.

Водещи на вечерта бяха Игор и Иван – с удоволствие бих работил по-често с тях, защото са доста забавен тандем.  Пак във връзка с музиката – един от големите плюсове на Ловна резиденция Скалско е, че е достатъчно отдалечена от къщите в селото и съответно няма проблеми с децибелите след 22:00 часа, както на един куп други места.

Боженци
Ловна резиденция Скалско Скалско


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *