Натуралните ръчно изработени сапуни на Sasha Naturals като подаръци за вашите гости

Сватбени подаръчетаЗдравейте, аз съм Саша и стоя зад марката Sasha Naturals. Това са натурални ръчно изработени сапуни, които могат да бъдат поръчани и като сватбени подаръчета за гости.

Със Саша можете да се свържете през сайта й – sashanaturals.com, телефон: +359 878 35 23 82, мейл: info@sashanaturals.com

Започнах да правя сапуни и козметика през 2013 година, първоначално като хоби, а след това – и като професия. Основната ми цел беше да създавам продукти без палмово масло, които да не изсушават кожата. Впоследствие доразвих визията си и реших да използвам само натурални съставки, да оцветя всеки сапун в нежни цветове, извлечени от билки и да го опаковам в красив, ръчно боядисан в Тайланд плат „батик“, съответстващ на самия цвят на сапуна. Създадох специални аромати за всеки един от тях – флорален, освежаващ, сладък, цитрусов, лавандулов и т.н, който е смесица от различни етерични масла. По този начин исках всеки клиент да може да намери любимия си аромат сред тях, а защо не и няколко – според настроението. И не на последно място – старая се всеки аспект на бизнеса ми да бъде еко-съобразен – от самото производство до опаковъчните и рекламните материали.

Ръчно изработен сапун

Преди време двама приятели, които особено си падаха по сапуна ми с лимонова трева, пожелаха моите сапуни да бъдат подаръчета за гостите на тяхната прекрасна сватба. Сватбата беше морска, но същевременно и с много зеленина и така решихме сапуните да бъдат опаковани в платове в различни нюанси на зеленото. Етикетът също беше персонализиран с техния шрифт и графичен дизайн. В крайна сметка се получи една много ароматна сватба, от която гостите си тръгнаха със сувенирче, които биха могли и да използват, ако пожелаят.

Натурални сапуни

Оттогава имам поръчки за сватби, както в България, така и в чужбина – сапунчета с кал от Мъртво Море за сватба в Израел, сапуни с портокалово-канелен аромат за есенна сватба в Англия, със смесени аромати за далечна Австралия, както и няколко за бебешки и момински партита. Обратната връзка, която получавам за всички тях, е че хората са изключително впечатлени от красивите разцветки на платовете, нежните аромати, както и от старанието ми външният вид на подаръчетата да се впишат максимално в темата на тяхната сватба.

Сапунчетата може да се разгледат и поръчат от тук, като на снимките са изобразени примерни разцветки на платовете. Възможно е да се поръча и мострен комплект, за да си изберете един вид или пък няколко.

В наличност поддържам неголяма бройка, която може да бъде изпратена до няколко дни. За по-големи поръчки, срокът за изработка е 4-6 седмици.


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook – това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂


Коментирай