Обзор на 2020-та и част от снимките, които уловихме през тази година на непрестанен WTF?!@

Снимахме 3 сватби в края на февруари и всичко беше супер. Честна дума!  И само 2 седмици по-късно не знам какво безумие от Netflix изрови и пусна някой, ама аз такъв филм не си бях и представял.  Сватбеният бранш посърна и тогава стана като в онзи виц – колегите оптимисти започнаха да изучават PHP,  колегите песимисти се учеха как да месят хляб, а пък реалистите започнаха да търсят в интернет обяви за автомат Калашников.  Не знам за другите, ама добре, че сватбите тръгнаха през юни, защото при мен нито хляба, нито PHP-то вървяха много добре 🙂 

Малко (скучна) статистика

През 2020 година заснехме 154 645 кадъра (или около 6500 кадъра за сватба) заедно със съпругата ми Маша Митева, както и фотографите Алекс Марков, Димитър Чакъров и Никола Дечков, които са автори на част от кадрите по-долу.  Стараем се да хванем всеки момент с много повторения, за да можем след това да изберем тази снимка, на която хората изглеждат най-добре и случващото се е пресъздадено най-силно.  Понякога една малка разлика в усмивката добавя поне 200 лайка в кадъра. След внимателен подбор и обработка младоженците ни получиха средно около 1200 кадъра за 10 часова сватба.

Само динозаври не дойдоха тази година

Къде ходихме и с кого бяхме

За първи път снимахме в Зала 2020 в София, както и в Естера Вини до Перущица, като и от двете места съм с доста приятни впечатления. Първото се намира в малкото НДК, има приятна полянка и е подходящо за сватби до 200 гости.  Второто е стилна локация с басейн и горичка за сватби на открито, за което съм публикувал отделна статия. Иначе и тази година се видяхме с DJ Хорхе, DJ Стоян Петров, DJ Емо Андреев, DJ Бедрос,  Роси Колева, DJ Тихомир Тодоров (DJ Тишо) от Велико Търново. Борихме се за най-добрата гледна точка с операторите Николай Костов от Благоевград,  Илиян Матушев, VolkVision и Станислав Темелков от София, както и великотърновците от InFocus и SkyTrip.  Уверено препоръчвам всички изброени.

От колегите дисководещи за пръв път тази година работих с DJ Джерико от Пловдив.  Въпреки че личните ми предпочитания са за обрано водене и повече музика, а той има доста активно присъствие,  наистина страшно много ми хареса неговата работа и емоцията, с която заразява цялата сватба.  Феноменален водещ, с когото ще се радвам да се засека още много пъти.

Фолклорна формация „Зевзеци“

От 2016 година насам всяка година избирам снимки от всички заснети сватби, с които да оформя една обща сватбена история.  Ето историите от 2016, 2017, 2018 и 2019 година, а по-долу са снимките от 2020 година. Приятно разглеждане!

 


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *