DJ Стоян Петров – диджей за вашата сватба

dj-stoian-petrovDJ Стоян Петров е един от популярните сватбени дисководещи, с когото се засичаме доста често по сватби, на които съм сватбен фотограф. Познаваме се от една сватба през 2008-ма година и  от тогава насам всяка година се работим заедно на не малко сватби.

Диджей Стоян не прави впечатление на типичния дисководещ, ако въобще в тази професия има някакви рамки. Освен това няма крещящ вид,  традиционно е усмихнат и в никакъв случай не би ви прередил на опашка в магазина.

Защо ви препоръчвам DJ Стоян Петров?

 • Защото има таланта да подбере правилната музика, която ще накара гостите на сватбата да танцуват и да се забавляват дори повече от нормалното. Това е отличен сценарий, както за младоженците, така и за мен, защото има повече моменти, които да заснема и съответно повече страхотни снимки, които да предам.

DJ Стоян Петров

 • Защото е отличен водещ на сценария, игрите и ритуалите на сватбата.
  DJ Стоян умело, ненатрапчиво и с приятна дикция въвежда гостите и младоженците за това, какво се случва на сватбата, кой къде трябва да застане и кой какво трябва да направи. Всичко това е поднесено с точно толкова думи, колкото са необходими и не повече.  Прецизността на указанията му и съобразяването със сватбения фотограф и оператора на сватбата позволява по-добре да се заснемат тези моменти.И като говорим за съобразяване, той е там, където е необходимо неговото присъствие, но същевременно не е в центъра на всеки един ритуал от сватбата и оставя „светлините на прожекторите“ за вас, вашите кумове и вашите близки.Стоян Петров
 • Защото разполага и работи с качествена техника и озвучаване.
  DJ Стоян Петров има апаратура с много копчета и интернет навсякъде, който му позволява да изтегли всяко абсурдно парче, което някой му поиска.  Освен това, когато снимам с него, не си тръгвам от залата с пищене в ушите, но същевременно музиката е била силна. Фалове винаги се случват, но когато съм бил с DJ Стоян непредвидените технически проблеми са били решавани в рамките на секунди.
 • Защото винаги е официално облечен по време на ангажименти. Костюмът и вратовръзката са задължителни за него.  Лично за мен поне, това е важно и показва отношение, както към работата, така и към клиента.

Повече информация за DJ Стоян Петров можете да откриете тук: http://djstoian.com

DJ Стоян Петров


Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

1 thought on “DJ Стоян Петров – диджей за вашата сватба

 1. сем. Боневи 4 октомври 2016 в 17:05

  Много благодарности на Стоян Петров. Изключителен професионализъм от момента, в който установихме контакт до края на сватбата. Препоръчваме го силно, ако искате културно и приятно тържество. Рядко може да се натъкнете на някой, който толкова добре върши работата си във всеки аспект. Със сигурност отново бихме се обърнали към него за всякакво тържество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *