Професионални гримьори, с които винаги се радваме да работим

Професионални гримьориАнгажирането на професионален гримьор, който по правило използва устойчиви гримове, е разбира се, силно препоръчително за всяка една булка, освен ако не е била участничка в национален ансамбъл за художествена гимнастика, в който случай най-вероятно и сама ще се справи перфектно.

Тази и друга препоръки можете да откриете в статията ми за сватбения грим и снимките от поготовката на булката, а по-долу ще откриете списък с гримьори, с които сме работили многократно на сватби и са ми направили отлично впечатление. Винаги (99,99% :-)) са били позитивни и професионалисти,  а булките са оставали доволни от грима си.

Списъкът е неизчерпателен и в бъдеще смятам да го допълвам – ако случайно сме били заедно на няколко сватби и не ме мразите, защото примерно съм ви настъпил палитрата с гримовете, ми пишете, за да ви включа в списъка.

Аделина Цанева

АДЕЛИНА (АДИ) ЦАНЕВА (СОФИЯ)

Ади прави страхотен грим, има успокояващо дзен присъствие и се радваме, когато се засечем на сватба. Координатите й можете да откриете на сайта й – http://adelina-makeup.com/ или пък във Facebook страницата й.

Гримьор Георги Асенов

ГЕОРГИ АСЕНОВ (СОФИЯ)

https://www.facebook.com/George-Asenov-Make-Up-Arts/  Освен че прави красив грим и самия процес на гримирането изглежда изящно. Което е особено продуктивно за нас, фотографите.

Ева Серева

ЕВА СЕРЕВА (СОФИЯ)

Сайтът й е http://www.evasereva.com/. Изключително позитивна и мила личност. Само това ни е достатъчно, името й да бъде едно от първите, които се сещаме с Маша, когато трябва да препоръчаме гримьор.  Освен това прави и страхотен грим 🙂

Виктория Заевска - грим

ВИКТОРИЯ ЗАЕВСКА (ВЕЛИКО ТЪРНОВО)

Можете да я откриете тук:  https://www.facebook.com/MakeUpPro77/   Преди време помолих хората, харесали Facebook страницата ми, за препоръки за гримьори.  Името на Виктория беше едно от тези, които изкочиха заедно с много суперлативи.  След това с нея се засякохме на няколко търновски сватби и вече от личен опит мога да кажа, че е удоволствие да се работи с нея – чудесен грим и положително излъчване 🙂

 

ЦЕНИ НА СВАТБЕН ГРИМ

Цените на професионалния сватбен грим се движат между 50 и 100 лева (най-често около 80 лева), като при някои от най-популярните имена сумата скача до 200 лева. Цената е малко по-висока, когато гримът се осъществява на място при булката, като най-често се добавят около 20 лева транспортни разходи.  Пробният грим често е с малко по-ниска цена от съответната цена за сватбен грим. (Цените са към 2017 година.)

ГРИМЬОРИ, ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ КОЛЕГИ И БУЛКИ

Поисках мнението на колеги от сватбения бранш, както и на булки, чийто сватбен ден вече е отминал за талантливи гримьори, които биха ми препоръчали. Ето го и списъка 🙂

ГРИМЬОРИ ОТ СОФИЯ

ГРИМЬОРИ ОТ ПЛОВДИВ

ГРИМЬОРИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ГРИМЬОРИ ОТ СТАРА ЗАГОРА

ГРИМЬОРИ ОТ ВАРНА

ГРИМЬОРИ ОТ ПЕТРИЧ


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

3 thoughts on “Професионални гримьори, с които винаги се радваме да работим

  1. Михаела 24 май 2021 в 12:38

    +1 за Ралица Рот, страхотен професионалист и човек, открихме се случайно благодарение на тази страница и много се радвам, че бяхме заедно на сватбеният ми ден! Беше ми много приятно през цялото време, гримът ми се получи невероятно и не помръдна цяла вечер ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *