За контакт <

Начало

Отговор на съобщението ви + оферта ще получите до 24 часа. (Понякога може да пристигнат в spam папката на имейла ви.)

Кликнете тук, за да разгледате нашите цени за сватбена фотография директно на сайта ни.

* Име:

* Имейл:

Телефон:

Дата на сватбата:

Проверка за спам. Въведете "123" в полето:

* Съобщение:

Откъде научихте за нашите услуги?

* - Задължителни полета

Предлагате ли и видеозаснемане?

Ще се радвам да ви предоставя координати на колеги видеографи в различни ценови класове, с които работим често и от които имам отлични впечатления. По време на срещата ни, можем да направим и един кратък разбор на това, какво предлага пазара на сватбеното видеозаснемане, така че да имате по-ясна представа какъв вариант на услугата е най-подходящ за вас.

Поемате ли ангажименти извън София и какви са допълнителните ви разходи?

Всяка година между 15% и 30% от сватбите ни са извън района на София. Допълнителните разходи, които начисляваме са 30 лева/100км (разстоянието до мястото и обратно до София), а за по-далечни локации и разходите за една или две нощувки (между 40 и 80 лева/нощ в зависимост от града).

Как се запазва датата и можете ли да я запазите за нас преди да сме потвърдили?

Датата ви се запазва окончателно със заплащането на капаро в размер на 20% от избрания вариант за заснемане. Без капаро пазим датата за вас до 7 дни преди уговорена среща, както и до 1 ден след срещата ни, ако имате нужда от време за размисъл.

Данни за контакт

Николай Митев

Сватбен фотограф

гр.София

GSM: 0887 55 13 78

имейл: ask@nmitev.com

skype: nmitev3

Намери ни в Google+

Заети дати

2018
янфемаапмаюнюлавсеокноде
6 2 7 18 7
9 8 8
15 14 22
23 23
30 28

Необвързваща среща

Държим да осъществяваме поне една необвързваща среща с двойките, които проявяват интерес за сватбена фотография от Н.Митев Сватбена фотография.

Срещите уговаряме в удобно за младоженците време, включително извънработно. Обикновено обсъждаме целия сватбен ден в рамките на 1 до 2 часа, през което време коментираме всякакви въпроси - график и сценарий на сватбата, ритуали, подходящи локации за снимки и много други.

Ще имате възможност да разгледате нашите фотокниги, както и сватбените покани, които предлагаме :-)

За да насрочим среща, единствено необходимо е да се свържете с нас по най-удобния за вас начин от посочените на тази страница!