Сватбена фотография - цени

< Начало
Сватбен фотограф - цени

Фотограф за сватбата ви


Фотограф и половинаДвама фотографи и половина, по-голям брой снимки, едновременно заснемане при булката и младоженеца
8 часа1500 лева2100 лева
9 часа1560 лева2160 лева
10 часа1620 лева2220 лева
11 часа1680 лева2280 лева
12 часа1740 лева2340 лева

И двата пакета включват:

 • Цялостно отразяване на сватбата ви от мен и асистент-фотограф във варианта "фотограф и половина" и още един допълнителен фотограф във варианта "Двама фотографи и половина".
 • Необвързваща опознавателна среща, на която да поговорим за сватбата ви и сватбените ви снимки.
 • Съдействие и консултации за постигане на оптимален график и сценарий на сватбения ден. Локации, часове, услуги, добри практики. Това не изключва сватбения агент, а по-скоро е една добра втора гледна точка, която да ви е от полза.
 • В кратък срок след сватбата предварителна селекция с най-добри 100+ кадъра в онлайн галерия, за да я споделите с най-нетърпеливите.
 • До 60 работни дни след сватбата - всички 700+ кадъра (1100+ при двама фотографи), достъпни за изтегляне с един клик, както и доставени ви с usb памет.
 • Селектирам, преглеждам многократно и обработвам всеки един кадър от сватбата ви, така че да представя по най-добър начин и вас, и моята работа :-)
 • Срещу допълнително заплащане предлагаме предсватбени и следсватбени фотосесии, както и спиращи дъха сватбени фотокниги - перфектен печат с живи и ярки цветове и солидна изработка за цял живот.

Ако сватбата ми е през зимата?

За сватби между 1-ви ноември до Великден предлагаме отстъпка от 30% от основната цена или комплект луксозни сватбени фотокниги за вас и вашите родители или кумове.

Какво означава "фотограф и половина"?

Снимаме аз и асистент-фотограф, с който се придвижваме винаги в екип. Асистент-фотографът подпомага моята работа, както и снима в много моменти от сватбата.

При варианта с двама фотографи и половина към екипа се присъединява още един професионален сватбен фотограф. Правим около 50% повече снимки, в които има две сюжетни линии и гледни точки..

Цените са за района на град София и включват заснемане от Николай Митев и екип. Първите 4 допълнителни часа заснемане са с 50% отстъпка и са на цена 60 лева/час и за двата варианта на заснемане.

Ако сватбата ми е извън София?

За сватби извън София се начисляват транспортни разходи в размер на 30 лева на 100 км. в двете посоки и 70 лева за нощувка при повече от 1:30 часа шофиране в една посока или 140 лева за две нощувки при повече от 3 часа шофиране в една посока. Точна сума на разноските изпращаме при запитване.

Сватбата ми ще бъде по-кратка от 8 часа?

Свържете се с мен, за да получите персонално предложение, съобразено с датата на сватбата и продължителността й.

Как да запазим датата на сватбата си и да ви ангажираме?

1) ЗАПИТВАНЕ
Попълнете формата на сайта ни, пишете на ask@nmitev.com или звъннете на +359 88 755 1378 и не по-късно от 24 часа ще изпратим на имейла ви детайлно описание, параметри и цени на нашата услуга, както и варианти за среща.

2) СРЕЩА
Уговаряме среща, на която да обсъдим сватбения ви ден, сватбените снимки и всички въпроси, които изникнат в процеса. (На ваше разположение сме и по-късно вечер след работа, както и по Skype, ако не сте в София.) Пазим датата за вас 7 дни преди срещата ни, както и 1 ден след това, ако имате нужда от време за размисъл :-)

3) ДЕПОЗИТ
Можете да запазите датата си при нас и да ни ангажирате, както по време на срещата ни, така и след нея с капаро в брой или по банков път.

Фотограф за събития и фотосесии


В сватбения сезон: от Великден до 30 ноември
до 2 часа290 лева
3 часа390 лева
4 часа490 лева
Извън сватбения сезон: от 1 декември до Великден
до 1 часа150 лева
2 часа250 лева
3 часа350 лева

Заснемането включва:

 • Комуникация и съдействие по телефон/имейл/skype. (Не включва предварителна среща.)
 • Отразяването на събитието от мен (един фотограф).
 • Снимките до 20 работни дни, достъпни за изтегляне онлайн. (За фирмени събития до 3 работни дни. При необходимост и възможност - до 24 часа.)
 • Селектирам, преглеждам многократно и обработвам всеки един кадър от вашето събитие, така че да представя по най-добър начин и вас, и моята работа.
 • Запазването на датата става с капаро в размер на 100 лева по банков път.
 • Валидно за дати, извън такива популярни за сватби - петъци, съботи, недели.
 • Важи за събития до 4 часа.

Фотограф за църковен и/или граждански брак

За сватби в кратък формат без тържество. Включва фотозаснемане на церемонията, снимки с гостите, както и портретна фотосесия с младоженците.

Семейна или детска фотосесия

Провежда се на открито на избрано от вас място. Повече за фотосесиите можете да прочетете тук.

Фотограф за детски рожден ден

Заснемаме детски рождени дни, включително когато детето прави 50 години.

Фотограф за кръщене

Включва фотозаснемане на кръщенето, снимки с гости и на кръщелника.

Корпоративна фотография

Фотограф за корпоративни събития, представяне на продукти, откриване на нови търговски обекти, тийм билдинги, фирмени партита.


За контакт

Николай Митев

Сватбен фотограф

гр.София

+359 887 551 378

skype: nmitev3

ask@nmitev.com

Facebook профил

Facebook страница


Заети дати

2018
янфемаапмаюнюлавсеокноде
6 2 1 11 1
19 3 7 18 2
9 8 7
15 14 8
16 20 22
23 23
30 28