Феерични булчински рокли от Mille Bridal – сватбено ателие в София

Булчински роклиMille Bridal – ателие за булчински рокли се намира в гр. София, ул. Казбек 61, кв. Манастирски ливади. Телефон за връзка: 0878 140 882, уеб сайт: https://www.millebridal.com, FB: Мнения за Mille Bridal във Facebook

Mille Bridal е уютно сватбено ателие в София, което предлага фини булчински рокли с деликатен блясък на марката Gabbiano. В спокойна и незадължаваща атмосфера можете да пробвате сватбени рокли от няколко различни колекции от сезон 2019 и 2020, всяка от които носи собствен отличителен стил.

Предлаганите булчински рокли са с цени в среден диапазон 1800-2400 лева.

Булчински рокли с лично отношение

Познавам Мила Стоянова от дълго време като човека зад Mille Flowers. Тя е сватбен декоратор на някои от най-хубавите сватби, които снимаме аз и много мои колеги сватбени фотографи. В последните 12 години Мила се е доказала като флорист, който създава изящна и хармонична сватбена украса.

Мила Стоянова от сватбен магазин Mille Bridal

През 2017 година Мила осъществява една от мечтите си, като създава Mille Bridal, а през пролетта на 2019 година ателието й за булчински рокли отваря врати на ново, по-хубаво място на ул. Казбек 61 в Манастирски ливади.

Във всеки детайл от концепцията на Mille Bridal личи дългия опит на Мила с момичетата, на които им предстои сватба, какво им е необходимо и как една бъдеща булка да се почувства максимално комфортно, спокойно и в приятелска среда при избора на своята сватбена рокля.

С какво се отличават ръчно изработените сватбени рокли в Mille Bridal?

Докато си говорихме с Мила за булчинските рокли, които предлага, едно тяхно качество ме развълнува значително като сватбен фотограф, а именно че са олекотени, не тежат и не затрудняват движението на булката. Тежката сватбена рокля и неудобните обувки са пречка както за сватбената фотосесия, така и за танците вечерта и изобщо за целия сватбен ден.

Сватбени рокли от Mille Bridal

Втора отличителна черта е, че роклите се отличават с различни цветови нюанси – никой не може да се обърка, че това не е булчинска рокля и все пак цветовете – гълъбово сиво, опушено розово, млечно капучино, са по-необичайните от класическите.

Както може да се забележи още и от снимките, всички сватбени рокли в Mille Bridal стоят леко и изчистено и същевременно имат множество малки и изящни детайли – флорални дантели, перли, мъниста.

Как да се сдобием с мечтаната булчинска рокля?

Как да стигнем до сватбен магазин Mille Bridal?

Ателието се намира в гр. София, ул. Казбек 61 в Манастирски ливади – Запад. Районът е известен с проблематичното си паркиране, така че удачен вариант е да паркирате спокойно на паркинга на България Мол (2 часа безплатно) , Mille Bridal се намира от другата страна на бул. България на 30 секунди пеша, след като излезете от подлеза.

Проба на булчински рокли

Проба

Когато отидете да пробвате булчински рокли в Mille Bridal, вие и вашите близки ще бъдете единствените клиенти в комфортния салон. Това ще ви осигури необходимото спокойствие, без разсейващи фактори и без да се налага да чакате да ви обърнат внимание. Поради тази причина в Mille Bridal работят единствено с предварително запазен час във времето от сряда до неделя от 10:00 до 19:00 часа. Обадете се на 0878 140 882 или пишете на info@millebridal.com, за да запазите вашия час. Всички проби на булчински рокли са безплатни.

Поръчка

След като откриете вашата мечтана булчинска рокля сред мострите в ателието, тя се поръчва в подходящия за вас в размер. Доставката може да отнеме до 12 седмици.

Булчинска рокля Gabbiano

Корекции

Ателието работи с опитна шивачка, с която ще направите необходимите корекции по вашата булчинска рокля, включително при нужда да се добавят допълнителни елементи – паднали рамене, презрамки, ръкави и други детайли.

Mille Bridal могат да ви осигурят безплатно кринолин за деня на сватбата ви.

Не пропускайте да разгледате и мострените модели сватбени рокли, които се предлагат на цени с добра отстъпка, както и да имате предвид, че можете да поръчате модели булчински рокли, които не са налични за проба, с 10% отстъпка от каталожните цени! 🙂

Ако ли пък вече сте посетили Mille Bridal, не се колебайте да оставите вашите отзиви и мнения в коментарите!

Интериор на Mille Bridal - салон за булчински рокли

Интериор на ателие за булчински рокли Mille Bridal

* Тази публикация е спонсорирана от Mille Bridal.  Ако и вие желаете да присъствате в блога ми, погледнете тук.  Всички снимки са предоставени от Mille Bridal. 


Последвайте ме в Instagram и във Facebook - където също публикувам интересно съдържание.

3 thoughts on “Феерични булчински рокли от Mille Bridal – сватбено ателие в София

  1. Наталия 7 юни 2019 в 14:57

    Здравейте на всички настоящи и бъдещи булки.
    Избрах своята рокля от Mille Bridal след проби в различни други бутици, в които не открих това, което търсех, а именно нежна, лека, красива и запомняща се сватбена рокля!
    По време на пробата на сватбената рокля се чувствах у дома, заслугата, за което е изцяло на Мила. Тя е изключително внимателен, спокоен и фин човек, който да Ви накара да се чувствате наистина страхотно в ателието.
    Желая много успех на Мила във всяко начинание и нека да продължава да радва все повече булки с прекрасните си рокли и отношение!

    От Наталия Попова – булка с рокля „Rosariya“ 🙂

  2. Елизабет 29 септември 2020 в 09:39

    Моят опит с Mille Bridal е по-различен – опитах се да си запазя час, при което ми отговориха че сватбата ми е много далече – май месец другата година, и сега записват часове единствено за есенните булки, които още не са намерили своята рокля.
    Не мисля да се свързвам с тях отново.
    Иначе съм доволна от Be queen, The wedding residence, Atelier Ivoire, Jollie, Романтика Фешън. Навсякъде изключително мили и внимателни служители.

    1. Елизабет 21 октомври 2020 в 13:33

      Поправям се!!!
      Изключително мило и професионално отношение в Мили Брайдъл!! Очевидно съм избързала със заключенията си, за което си извинявам. Няма да сбъркате, ако се доверите на бутика на Мила!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *