Сватбата на Деница и Станислав в резиденция „Тера“ – София

Църква "Св.Неделя"Деница и Станислав се запознали в интернет.  Мога да кажа само – „Браво на интернет!“  и да продължава да създава все такива хубави и много влюбени двойки 🙂

Сватбени фотографи бяхме Ники и Маша, сватбеното видеозаснемане осъществи Пламен Бижев – удоволствие е да се снима с него, защото също като нас търси повече естествените моменти и се опитва да снима незабележимо.  По-долу можете да видите и неговия сватбен трейлър.

Предполагам, че за бъдещите младоженци ще е интересен графика и организацията на сватбата, още повече, че тази сватба е според мен е добър пример, как трябва да се подреждат събитията в деня. Ето го и него:

11:30 часа – Младоженецът започва да приема първите гости у тях. Малко по-късно потеглят към кумовете, за да бъдат в 14:00 часа при булката.

12:00 часа – Булката е била на прическа и грим в салон и трябва да пристигне в апартамента на хотел в Драгалевци, за да облече булчинската рокля и посрещне първите си гости.

Както на всяка сватба, и тук имаше закъснения 🙂  Булката беше забавена в салона с около 45 минути. Една от причините да препоръчвам да се кани гримьора и фризьора при булката е именно, че така се минимизира риска от закъснения, а отделно и на нея й е по-спокойно.

14:00 часа – Младоженецът пристига за взимането на булката.

15:30 часа 
– Фотосесия с младоженците и кумовете в центъра на София, в близост до църквата.

16:30 часа – Църковен ритуал в църквата „Св.Неделя“

17:30 часа  
– Коктейл в градината на резиденция „Тера“

18:00 часа – Граждански брак

18:20 часа  – Приемане на поздравления и подаръци и снимки.

Ориентировъчно времето, което отнемат тези поздравления и снимки е броят на гостите ви делено на три. Тоест 150 гости – 50 минути, 90 гости – 30 минути.

19:00 часа – Начало на тържеството в ресторанта с DJ Радослав Рангелов и водещ – Ивайло Близнаков. И тях ги харесваме – добре подбрана музика и балансирано водене без изпадане в крайности.  Можете да ги откриете във Facebook или на телефон – +359 897 873 735.

Не пропускайте да харесате нашата страница във Facebook - това ни кара да се чувстваме специални, а също така и ще виждате последните ни сватбени снимки и публикации в блога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *